Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at skabe fremtidens uddannelsesbibliotek?

Et moderne uddannelsesbibliotek er fuldt integreret i uddannelsesinstitutionens kerneopgave. Hvad enten det drejer sig om at understøtte forskningsprocesser eller læreprocesser i samskabelse med studerende og ansatte, at stille fysiske eller virtuelle læringsmiljøer til rådighed, at skabe den nødvendige informationsinfrastruktur eller at bidrage til Studieaktivitetsmodellen. Hovedopgaven i VIA Biblioteker vil i de kommende år være at anvende vores ekspertise og ressourcer på den mest optimale måde til gavn for de 19.000 studerende og 2.000 ansatte, der er tilknyttet VIA University College. Det kræver udover traditionel kvalitetsbetonet biblioteksarbejde også en gentænkning af VIA Bibliotekers eksterne og interne samarbejdsform, læringsformer, fysiske og virtuelle tilstedeværelse, udnyttelse af ny informationsteknologi, kommunikationskanaler og sociale medier.

Hvis du har kompetencerne til at løfte disse opgaver, modtager vi gerne en ansøgning fra dig til stillingen som bibliotekar/informationskonsulent i VIA Biblioteker. Stillingen er tilknyttet biblioteksklynge 3, som dækker VIA's Campus Aarhus C, Campus Aarhus N og Campus Randers.


Dine arbejdsopgaver:



  • Undervisning og vejledning i f.eks. informationssøgningsmetoder, kildevurdering, og referencehåndtering

  • Afholde kurser og udvikle nye undervisningstiltag i samarbejde med de faglige miljøer bl.a. ved anvendelse af nye læringsformer

  • Implementering af digitale services og informationsteknologier til gavn for vores brugere

  • Øvrige biblioteksopgaver af mere praktisk karakter



Dine kompetencer:


  • Relevant informationsvidenskabelig akademisk uddannelse (cand. scient. bibl., informationsvidenskab, medievidenskab, kulturformidling, kommunikation og digitale medier eller lignende)

  • Erfaring med at skabe læring gennem undervisning og vejledning

  • Erfaring med at understøtte og udvikle de studerendes og ansattes informationskompetencer

  • Erfaring med at arbejde brugerorienteret og brugerinvolverende i implementeringen af informationsteknologier

  • God til at skabe relationer og opsøge samarbejdspartnere

  • Fleksibel og omstillingsparat



Løn- og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst.

Stillingen er normeret til fuldtid.

Stillingen refererer til bibliotekschef Per Steen Hansen. Hovedarbejdsstedet fastlægges, når vi har fundet den rette kandidat til stillingen, men du skal forvente at varetage arbejdsopgaver på både Campus Aarhus C, Campus Aarhus N og Campus Randers.




Er du interesseret?
Ansøg stillingen online via vores rekrutteringssystem og vedlæg ansøgning, CV og eventuelle referencer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte bibliotekschef Per Steen Hansen, e-mail: ph@via.dk, telefon: 87551747.

Ansøgningsfrist er d. 26. februar 2018.

Stillingen ønskes besat d. 3. april 2018 eller snarest muligt.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 7. marts 2018. En eventuel 2. samtalerunde vil blive afholdt d. 14. marts 2018.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, herunder også nyuddannede akademikere.

Læs mere information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger

Læs mere om VIA Biblioteker på www.bibliotekerne.via.dk

Læs mere om VIA University College på www.via.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her