Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at spille en nøglerolle i Erhvervsstyrelsens tilsyn med godkendte revisorer og revisionsvirksomheder?Vi søger to dygtige medarbejdere til kvalitetskontrol af revisionsvirksomheder, der ikke har kunder, som er defineret som virksomheder af interesse for offentligheden (PIE virksomheder: børsnoterede virksomheder, penge- og realkreditinstitutter samt forsikringsselskaber).

Vi tilbyder et udfordrende job i et team, der på består af 10 gode kollegaer, der har en baggrund som godkendt revisor eller cand.merc.aud med flere års praktisk erfaring fra revisionsbranchen. Vi mangler nye kollegaer til at indgå i teamet, som brænder for at levere høj kvalitet og for at kunne udøve et ligeværdigt tilsyn med revisionsbranchen.

Målet med vores opgaver er bl.a. at medvirke til at styrke tilliden til revisorers erklæringer ved at sikre høj revisionskvalitet. Vores arbejdsmiljø er dynamisk, spændende, uformelt og præget af stor ansvarsførelse over for de interessante opgaver. Vi arbejder generelt meget selvstændigt. Det går til tider stærkt, og vi får tingene til at fungere med gensidig hjælp, rigtig godt samarbejde, en god tone og højt humør.

Få en central rolle i tilsynet med revisorer og revisionsvirksomheder
Du kommer til at arbejde med fagligt spændende og forskelligartede kvalitetskontroller. Din primære arbejdsopgave vil bestå i at udarbejde rapporter til revisionsvirksomheder med beskrivelse af resultaterne af kvalitetskontrollen på baggrund af en kvalificeret gennemgang af en ekstern kvalitetskontrollants arbejdspapirer. Derudover består arbejdsopgaverne blandt andet i at tilrettelægge indholdet og udførelsen af kvalitetskontroller. Arbejdet giver en unik viden og indsigt i revisionsområdet. Du har mulighed for at komme i tæt dialog med revisorbranchen, deltage i internationalt arbejde samt at komme tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af lovgivningen og reglerne på revisionsområdet. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen på området, herunder kontrolindsatsen og digitale løsninger i forbindelse hermed.

I Erhvervsstyrelsen har du gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, og du vil få et nyt og bredere perspektiv på revision og regnskaber. Derudover tilbydes du gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på egne arbejdsopgaver.

Praktisk og fagligt stærk profil
Ud over din baggrund som godkendt revisor eller erfaren cand.merc.aud. lægger vi vægt på følgende:

  • Du har praktisk kendskab til revisionsprocessen, revisorlovgivningen og årsregnskabsloven.
  • Du er god til at formulere dig og formår at kommunikere tydeligt – skriftligt og mundtligt – til mange forskellige målgrupper, både faglige eksperter, virksomheder og revisorer.
  • Du kan levere til aftalt tid, i høj kvalitet og med styr på detaljerne – også hvis der er ekstra fart på i en periode.
  • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre.?
Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København på Langelinje.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker som chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet, og dertil forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er tale om to faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse snarest mulig.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Susanne Thorhauge på tlf. 35 29 19 32 eller Marianne Ploug på tlf. 35 29 14 31. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest onsdag den 11. november 2020.

Samtaler vil blive afholdt i november. Der vil blive anvendt tests i rekrutteringsforløbet.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.