Vil du være med til at starte et nyt team op på Fyn?

Kan du bidrage med positivitet og teamspirit? Og kan du tænke dig at arbejde 1:1 med en borger samt varetage respiratorisk overvågning? Vi kan tilbyde en deltids- eller fuldtidsstilling med 12-timers vagter på Fyn, hvor vi tager dine ønsker til vagtfordeling i betragtning.

Respiratorisk overvågning, pleje og familieliv
Vi er ved at starte et nyt team op hos en 34 årig mand, der er tetraplegiker efter en ulykke i august 2017. Manden har brug for hjælp til alt – personlig pleje, forflytninger, ledsagelse osv., og trækker vejret gennem en respirator.

Han er familiefar, og bor sammen med kæreste, børn og hund - så du skal have lyst til at hjælpe manden i en hverdag som FAR. Det er vigtigt, at hverdagen er på hans præmisser, men det er bestemt heller ikke kedeligt, idet han er en mand, der lever et aktivt og socialt liv.

Tydelighed, stabilitet og empati
Du er tydelig i din kommunikation og lader dig ikke slå ud af modspil. Du kan tage styringen, men gør det på en omsorgsfuld og respektfuld måde, og formår at have humoren med i dit arbejde.

For at kunne varetage jobbet skal du desuden:

 • Være god til at skabe tryghed
 • Kunne agere med ro også i pressede situationer
 • Have et omsorgsgen med stort O
 • Kunne samarbejde med en familie med respekt for deres behov og syn på livet
 • Kunne se dig selv i stillingen minimum 1 år
 • Gerne være respiratorcertificeret fra RCS - det er dog ikke et krav
 • Have kørekort så du kan køre den bil der er i hjemmet
 • Være klar til ansættelse pr. 1. maj 2018

Hvad får du også som medarbejder hos Olivia Danmark

 • Et arbejde hvor du kan tilføre tryghed og livskvalitet
 • En teamleder i ordningen, som er din kontaktperson
 • Hyppige personalemøder og tæt kontakt med kollegaer og teamleder
 • Kurser i Olivia Academy-regi

Løn, vagtrul og gode kollegaer
Manden har brug for hjælp 24 timer/døgnet - 365 dage/år, og hans hjælp foregår via 12-timers vagter i tidsrummet kl. 07.00-19.00 og 19.00-07.00. Der er tale om vågne nattevagter, da manden er i respirator.

Teamet skal bestå af 6 medarbejdere, der kan være fleksible og hjælpe hinanden med at få vagtplanen til at hænge sammen.

Timetallet ligger ikke fast, men afhænger af teamet, så der er mulighed for alt mellem 12 timer/uge og fuld tid. Der vil være grundig oplæring og respirator certificering jf. retningslinjer fra RCS, hvis ikke du allerede er det.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, hvorfor din løn afhænger af kompetencer og erfaring.

Ansøgning og kontakt
Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 22-04-2018. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag. Skriv gerne i din ansøgning hvor mange timer om ugen du er interesseret i at arbejde.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Susanne Kiærskou Krüger på tlf. 88 88 71 71.

Vi ser frem til at høre fra dig.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Randers søger handicaphjælpere

Caresupport ApS

Handicap hjælper søges til mand i Randers området, han sidder i kørestol og har brug for hjælp indenfor tidsrummet 09:00-23:00 alle ugens 7 dage. Af praktiske årsager, vil det derfor være en fordel, hvis du bor i, eller i nærheden af postnr. 8960. F...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Handicaphjælper til 16 årig dreng med muskelsvind bosiddende i Skagen

Olivia Danmark

Herlev
Kan du både sørge for meningsfyldte aktiviteter og samvær i dagtimerne og sikre en tryg overvågning om natten, så kan nedenstående måske være noget for dig. Aktivering pleje - overvågning I Skagen bor en dreng på 16 år, som lider af muskelsvind, og ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Fast vikar til job i Osted/Lejre, hos 51 årig spastisk kvinde i eget hjem

Olivia Danmark

Herlev
Fast vikar til job i Osted Lejre, hos 51 årig spastisk kvinde i eget hjem Vil du have et job med mulighed for nærvær og tæt kontakt til bruger? I det her job vil du blive tilknyttet en ordning hos en kvinde med let til smil og en god portion humoris...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Nærværende og kærlig barnepige til 3 årig multihandicappet pige

Olivia Danmark

Herlev
Barnepige til en skøn pige på 3 år, som er hjerneskadet og har epilepsi. Du skal hente hende i børnehaven Kornvangen 1-3 gange om ugen og være sammen med hende indtil forældrene kommer hjem fra arbejde. Rolig, empatisk og situationsfornemmelse Dine ...
Indrykket:8. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Nattevagt til multihandicappet prinsesse på 8 år

Olivia Danmark

Herlev
Overvågning, pleje og Disney I Esbjerg bor en vidunderlig pige på 8 år med sin mor og bonus mor. Pigen er fysisk og psykisk svært handicappet og har epilepsi. Hun er generet af sekret i øvre luftveje og har gylpetendens, der øger risikoen for at fej...
Indrykket:8. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018