Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at starte et nyt team op på Fyn?

Kan du bidrage med positivitet og teamspirit? Og kan du tænke dig at arbejde 1:1 med en borger samt varetage respiratorisk overvågning? Vi kan tilbyde en deltids- eller fuldtidsstilling med 12-timers vagter på Fyn, hvor vi tager dine ønsker til vagtfordeling i betragtning.

Respiratorisk overvågning, pleje og familieliv
Vi er ved at starte et nyt team op hos en 34 årig mand, der er tetraplegiker efter en ulykke i august 2017. Manden har brug for hjælp til alt – personlig pleje, forflytninger, ledsagelse osv., og trækker vejret gennem en respirator.

Han er familiefar, og bor sammen med kæreste, børn og hund - så du skal have lyst til at hjælpe manden i en hverdag som FAR. Det er vigtigt, at hverdagen er på hans præmisser, men det er bestemt heller ikke kedeligt, idet han er en mand, der lever et aktivt og socialt liv.

Tydelighed, stabilitet og empati
Du er tydelig i din kommunikation og lader dig ikke slå ud af modspil. Du kan tage styringen, men gør det på en omsorgsfuld og respektfuld måde, og formår at have humoren med i dit arbejde.

For at kunne varetage jobbet skal du desuden:

 • Være god til at skabe tryghed
 • Kunne agere med ro også i pressede situationer
 • Have et omsorgsgen med stort O
 • Kunne samarbejde med en familie med respekt for deres behov og syn på livet
 • Kunne se dig selv i stillingen minimum 1 år
 • Gerne være respiratorcertificeret fra RCS - det er dog ikke et krav
 • Have kørekort så du kan køre den bil der er i hjemmet
 • Være klar til ansættelse pr. 1. maj 2018

Hvad får du også som medarbejder hos Olivia Danmark

 • Et arbejde hvor du kan tilføre tryghed og livskvalitet
 • En teamleder i ordningen, som er din kontaktperson
 • Hyppige personalemøder og tæt kontakt med kollegaer og teamleder
 • Kurser i Olivia Academy-regi

Løn, vagtrul og gode kollegaer
Manden har brug for hjælp 24 timer/døgnet - 365 dage/år, og hans hjælp foregår via 12-timers vagter i tidsrummet kl. 07.00-19.00 og 19.00-07.00. Der er tale om vågne nattevagter, da manden er i respirator.

Teamet skal bestå af 6 medarbejdere, der kan være fleksible og hjælpe hinanden med at få vagtplanen til at hænge sammen.

Timetallet ligger ikke fast, men afhænger af teamet, så der er mulighed for alt mellem 12 timer/uge og fuld tid. Der vil være grundig oplæring og respirator certificering jf. retningslinjer fra RCS, hvis ikke du allerede er det.

Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, hvorfor din løn afhænger af kompetencer og erfaring.

Ansøgning og kontakt
Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 22-04-2018. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag. Skriv gerne i din ansøgning hvor mange timer om ugen du er interesseret i at arbejde.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Susanne Kiærskou Krüger på tlf. 88 88 71 71.

Vi ser frem til at høre fra dig.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her