Vil du være med til at understøtte vækst og bosætning i Holbæk Kommune?, Vækst Og Bæredygtighed - Ansvar for fremtiden | Ofir.dk
header background shadow
Vækst Og Bæredygtighed - Ansvar for fremtiden

Vil du være med til at understøtte vækst og bosætning i Holbæk Kommune?

Vækst Og Bæredygtighed - Ansvar for fremtiden

GENOPSLAG - Vi søger nye kolleger med erfaring fra plan- og byggesagsområdet

Holbæk Kommune er en kommune i stærk vækst og med et fortsat stort fokus på at fastholde udviklingen. Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger som kan medvirke til at understøtte denne udvikling gennem arbejdet med lokalplaner og byggesagsbehandling.

Vi søger nye medarbejdere til at byde ind på en bred vifte af opgaver, hvor nøgleordene er byudvikling, planlægning, planlovsadministration og byggesagsbehandling. Vi ønsker stillingerne besat snarest. Det er et genopslag, hvor vi ønsker et bredere felt til besættelsen af de sidste stillinger, særligt vil erfaring fra lignende stillinger blive vægtet højt.

Vi holder til i et åbent kontorlandskab ved Holbæk havn med udsigt over fjorden. Vi er navngivet efter dem vi arbejder for og vores kerneopgave, så det tekniske myndighedsområde, Borger og Erhverv, hører under chefområdet Vækst og Bæredygtighed, som er det samlede brede tekniske område i Holbæk Kommune.

Vores nye kolleger vil primært blive tilknyttet enten afdelingen Plan og Åben Land eller Byg, Vej og Trafik, men opgaverne løses i et tæt tværgående samarbejde i Vækst og bæredygtighed og med andre aktører i kommunen. Afdelingerne er begge på knap 20 medarbejdere.

Planlægger
I Plan og Åben Land ønsker vi en kollega, der kan stå i spidsen for større projekter indenfor byudvikling og planlægning. Afdelingen er delt i to teams og stillingen ligger i planteamet.

Planteamets opgaver spænder bredt fra politikudvikling, større og mindre byudviklingsopgaver bl.a. gennem kommune- og lokalplanlægning. Planlæggerne sidder ofte som projektledere i opgaverne og har forståelse for at tilrettelægge resultatorienterede processer med borgere og politikere.
Teamet arbejder tværgående med at analysere projekters arkitektur og bymæssige sammenhænge og har også kompetencer til selv at skitsere løsninger på planmæssige udfordringer.

Byggesagsbehandlere
I Byg, Vej og Trafik ønsker vi kollegaer, som kan forestå byggesagsbehandling i bred forstand. Byggesagsbehandlingen er afgørende i forhold til at understøtte realiseringen af borgere og virksomheders projekter, og byggesagsbehandleren har en vigtig rolle med at sikre koordinering med øvrige myndighedsområder. Opgaverne spænder bredt, fra det simple carportbyggeri til komplicerede erhvervsbyggerier. Udover egentlig byggesagsbehandling forventer vi, at vores nye kolleger kan byde aktivt ind i øvrige opgaver, fx byudvikling, lokalplanlægning mv.

Kompetencer
Vi forventer, at du kan arbejde engageret og selvstændigt og kan skabe resultater gennem gode samarbejder. Herudover forventer vi, at du har:
  • kompetencer i eller erfaring med planlægning og/eller byggesagsbehandling
  • en relevant uddannelsesbaggrund som fx byplanlægger, arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør
  • stærke samarbejdsevner både internt og eksternt
  • gode formulerings- og samarbejdsevner og at du trives i kontakt med borgere og virksomheder
  • sans for at navigere i en politisk styret organisation
  • kørekort (kategori B)
Det er vigtigt, at du kan bringe en stærk faglighed på området i spil og samtidig virke løsningsorienteret for helheden og den lokale kontekst.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne er fuldtidsstillinger. Løn og overenskomstforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Du skal indsende din ansøgning senest den 24. januar 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 6

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
06-01-2017
Udløbsdato
24-01-2017
Job-ID
329684286
Jobbets adresse

Vækst Og Bæredygtighed - Ansvar for fremtiden

Kanalstræde 2

4300Holbæk

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden