Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være sygeplejerske på et nyt innovativt afsnit, hvor uddannelse er centralt?

For så har du muligheden for at blive en del af vores nyligt startede hold af engagerede medarbejdere. Vi mangler bare lige dig til at gøre os endnu bedre sammen.

Så, er du sygeplejersken, der brænder for at sætte barren højt for den medicinske sygepleje, og som samtidig har et ønske om at være med til at udvikle et helt nyt afsnit, hvor uddannelse er centralt? Så får du her muligheden for at blive del af et unikt samarbejde mellem Nordsjællands Hospital, Københavns Professionshøjskole og kommunerne i optageområdet. Vi kalder det et uddannelseshospital. Uddannelseshospitalet er et nyoprettet afsnit og er et 5-årigt innovationsprojekt. I praksis betyder det, at vi skal uddanne hinanden og de studerende til mere målrettet at integrere teori og praksis, samtidig med at vi giver patienterne den bedste pleje.Hvem er vi?

Vi startede i august med de første medarbejdere og studerende, og lærer hele tiden noget nyt og tilpasser. Vi har haft patienter siden september, og de er glade for vores gode omgivelser. Patienterne modtages primært via akutmodtagelsen i Hillerød. Vi plejer og behandler patienter med forskellige medicinske sygdomme, og som ofte har brug for kompleks sygepleje, interprofessionelle og tværsektorielle indsatser.

Der er for nuværende tilknyttet faste undervisere fra Københavns Professionshøjskole, 2 kliniske vejledere, en fysioterapeut, en sekretær, og en gruppe af entusiastiske sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Vi arbejder aktivt med praksisfællesskab, innovation og under mottoet: ”Intet om patienten, uden patienten”

Hvem er du?

Vi søger dig, med nogle års erfaring i sygeplejen, fra fx et sengeafsnit eller hjemmeplejen. Du ser det som en naturlig del af din sygepleje at lære fra dig og forholde dig refleksivt til egen praksis. Du må meget gerne have erfaring med studerende fra tidligere, men det er ikke et krav.

Du kan se frem til:

  • Et job med en helt unik mulighed for at samskabe og sætte dit præg på fremtidens tanker om sygepleje i kombination med uddannelsestænkning.
  • En vision om sammen at skabe en kultur hvor vi alle lærer sammen, med og af hinanden.
  • Kontinuerlig sparring og udvikling af medicinske og pædagogiske kompetencer, med mulighed for også at blive uddannet klinisk vejleder.
  • Samspil og samarbejde med mange forskellige interessenter, særligt med fokus på det gode samarbejde med den kommunale praksis.
  • Introduktion tilpasset din erfaring.
Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne vide mere? Så skal du endelig ringe til Dorte Lindstrøm Vilstrup, 48292760 eller Tina Rich Mogensen, 48292360

Du kan også læse mere her

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling, med skiftende vagter og mulighed for weekendvagt hver 3.uge afhængig af vagtønsker. Vi ansætter efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for sygeplejersker, ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets område, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og takstnævn.

Ansøgningsfristen er 20/10, og vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.