Vil du være vores nye kollega? Sygeplejerske søges til Gastroenheden, akut sengeafsnit D105

To af vores sygeplejersker går på barsel og vi ønsker os en ny god kollega – Hvad enten du er erfaren, specialekendt eller nyuddannet, er vi spændte på at hører fra dig.

D105 er et velfungerende afsnit med 24 sengepladser. Teamet modtager primært akutte patienter i kortere indlæggelsesforløb, hvor undersøgelse, behandling og sygepleje sker inden for få dage. Vores patientklientel og -indtag er bredt, så arbejdsmængden kan variere meget fra vagt til vagt.

Patienterne kommer ind - akut - med alle mulige problemer i mave- og tarmkanalen. Vores ambitioner er, at de på D105 skal mødes af det bedste og mest kompetente plejeteam fra dag ét og indtil de forlader afdelingen igen.

I hverdagen arbejder vi i makkerpar, hvor vi to-og-to har ansvaret for en mindre gruppe patienter. Så det bliver hele afdelingen og vores stuer, der er dit kontor – vi sætter nemlig patientkontakt over skrivebordsarbejde.

D105 er et stærkt team både fagligt og socialt, vi hjælper hinanden og placerer et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt på rangstigen. Vi har en ledelse, der er klar til at tage imod dine gode ideer og forslag.

Vi arbejder i blandede vagter og hver 3. weekend. Du har indflydelse på din arbejdstidstilrettelæggelse, da vi planlægger ud fra ønskeplaner.

Vi søger en sygeplejerske der tager udgangspunkt i patienten og dennes behov og medvirker til at sikre et godt forløb for den enkelte patient. Du skal være vild med den akutte sygepleje og ivrig for at vise hvad du kan.

Vi tilbyder grundig oplæring og introduktion, løbende evaluering, hvor vi både planlægger hvad afdelingen kan gøre for dig og din læring – og hvad du kan gøre for afdelingen. –Og ikke mindst følgeskab af mentor, samt nogle af de bedste kolleger, du kan forestille dig.

Hvis der er mere, du vil vide – så ring til afdelingssygeplejerske Anne Britt Holm Mogensen på 3868 9870 eller send en mail afsted til anne.britt.mogensen@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2018 kl. 24:00. Men send gerne din ansøgning i dag, da vi holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Ansættelsesvilkår
Stillingen som basissygeplejerske er på 32 timer og er med start 1/6 2018, eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til akut Gastrokirurgisk afdeling

Gastroenheden

Herlev
Akut kirurgisk afdeling søger ny kollega! I Gastroenheden gør vi hver dag alt hvad vi kan for at vores patienter skal få den bedste pleje, og den bedst mulige oplevelse af deres tid på hospitalet. De kommer ind en stor del af dem akut med lidelser i...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

sygeplejerske til Nefrologisk afdeling, Herlev Hospital

Nefrologisk Afdeling

Herlev
Brænder du for faglighed og udvikling? Nefrologisk sengeafdeling kan give dig dét i vores team af kompetente medarbejdere! Lidt om os: Vi er 21 sygeplejersker, 4 sosu.assistenter, som plejer og behandler ca. 22 - 24 akutte og kroniske nyrepatienter!...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Klinisk udviklingssygeplejerske søges til spændende Center, med midlertidige døgnpladser, i Hvidovre

HumanAssist

Herlev
Vi søger en visionær og inddragende udviklingssygeplejerske, som kan deltage i arbejdet omkring det gode patientforløb, sikring af højeste faglige standarder, og integration af kvalitet og udvikling i den kliniske hverdag Stillingen er nyoprettet, o...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Dygtig og engageret sygeplejerske søges til Onkologisk Senge- og Dagafsnit

Onkologisk Afdeling

Herlev
Dygtig, kvik og engageret sygeplejerske med interesse for onkologi og onkologisk sygepleje søges. Onkologisk Senge- og Dagafsnit på Herlev Hospital har nu en stilling ledig. Erfaring fra specialet er en fordel, men ikke en betingelse. Derimod er eng...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Sygeplejerske til endokrinologisk sengeafsnit på Herlev Hospital

Medicinsk Afdeling

Herlev
Er du sygeplejerske med lyst til at arbejde med det endokrinologiske speciale er du måske vores nye kollega! Vi er et højt specialiseret endokrinologisk sengeafsnit med regionsfunktion. Vi udreder og behandler patienter med en lang række endokrinolo...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018