Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vinduespudser søges!

Har du erfaring med vinduespudsning og går du op i, at have det godt på dit arbejde? Så send os din ansøgning i dag.


Da vores dygtige medarbejder har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, søger vi en erfaren vinduespudser, til erhvervs- & privat pudsning.
Arbejdet er hovedsageligt i Odense, de omkring liggende kommuner samt i Trekantområdet.

Vi kan b.la. tilbyde

 • God løn
 • Fantastiske kolleger
 • Fælles morgenmad hver dag
 • Gode arbejdsforhold 
 • Den nødvendige oplæring

Kandidater med erfaring foretrækkes.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329940301Phoenix-297a755112019-01-12T00:00:00Vinduespudser søges!

Har du erfaring med vinduespudsning og går du op i, at have det godt på dit arbejde? Så send os din ansøgning i dag.


Da vores dygtige medarbejder har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, søger vi en erfaren vinduespudser, til erhvervs- & privat pudsning.
Arbejdet er hovedsageligt i Odense, de omkring liggende kommuner samt i Trekantområdet.

Vi kan b.la. tilbyde

 • God løn
 • Fantastiske kolleger
 • Fælles morgenmad hver dag
 • Gode arbejdsforhold 
 • Den nødvendige oplæring

Kandidater med erfaring foretrækkes.

 

2019-03-11T01:50:13.357 Har du erfaring med vinduespudsning og går du op i, at have det godt på dit arbejde? Så send os din ansøgning i dag. Da vores dygtige medarbejder har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, søger vi en erfaren vinduespudser, til erhvervs- privat pudsning.Arbejdet er hovedsageligt i Odense, de omkring liggende kommuner samt i Trekantområdet. Vi kan b.la. tilbyde God løn Fantastiske kolleger Fælles morgenmad hver dag Gode arbejdsforhold Den nødvendige oplæring Kandidater med erfaring foretrækkes.11Jobnet297a7551100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-11T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3432540STIGE VINDUESPOLERING ApS11Lahnsgade 435000Odense CDKDanmark0jup@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent692174JobNet492902849290281000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=297a7551https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=297a7551https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=297a7551&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=297a7551&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale914204Vinduespudser0Øvrige360027015Ulrik Pedersenjup@mail.tele.dkDKDanmarkDKDanmark329986037Vinduespudsere søges!Basic Da vores dygtige vinduespudsere har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, søger vi to erfarne vinduespudsere, til erhvervs- privat pudsning. Du skal dele vores faglige stolthed og vores ønske om tilfredse kunder. Du skal være en person, der har et stort ønske om at være en del at et succesfuldt team af vinduespudsere og som vil gøre sit for, at holdet lykkedes. Der ud over skal du kunne arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Arbejdet er hovedsageligt i Odense, de omkring liggende kommuner samt i Trekantområdet. Vi kan b.la. tilbyde God lønOrdnede forholdFantastiske kollegerFælles morgenmad hver dagGode arbejdsforhold Den nødvendige oplæring Du kan genkende dig selv i følgende Erfaring med vinduespudsningKan beherske danskEr servicemindetGod holdspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigtStabil arbejdskraftGod fysisk formKørekort B (Almindelig bil) Ansøgning sendes til Ulrik Pedersen via knappen Send ansøgning Se mere på vores ansøgersite: https: stige-vinduespolering.brandero.com

Da vores dygtige vinduespudsere har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, søger vi to erfarne vinduespudsere, til erhvervs- & privat pudsning.

Du skal dele vores faglige stolthed og vores ønske om tilfredse kunder. Du skal være en person, der har et stort ønske om at være en del at et succesfuldt team af vinduespudsere og som vil gøre sit for, at holdet lykkedes. Der ud over skal du kunne arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt.

Arbejdet er hovedsageligt i Odense, de omkring liggende kommuner samt i Trekantområdet.

Vi kan b.la. tilbyde

 • God løn
 • Ordnede forhold
 • Fantastiske kolleger
 • Fælles morgenmad hver dag
 • Gode arbejdsforhold 
 • Den nødvendige oplæring

Du kan genkende dig selv i følgende

 • Erfaring med vinduespudsning
 • Kan beherske dansk
 • Er servicemindet
 • God holdspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt
 • Stabil arbejdskraft
 • God fysisk form
 • Kørekort B (Almindelig bil)

Ansøgning sendes til Ulrik Pedersen via knappen "Send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://stige-vinduespolering.brandero.com 

ORS/Small/897e5462_logo.jpegStige VinduespoleringOdense C2019-03-28T13:02:10.9572019-05-01T00:00:00
329977136VinduespudserRobot Vinduespudser søges Erhvervspolereren ApS er Fyns største leverandør af vinduespolering til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er en virksomhed i udvikling og vækst, hvorfor vi søger en ekstra vinduespudser på holdet. Vi søger en erfaren vinduespudser, som deler vores faglige stolthed og vores ønske om tilfredse kunder. Du skal også være en person, der har et stort ønske om at være en del at et succesfuldt team af vinduespudsere (pt. er vi 12 vinduespudsere) og som vil gøre sit for, at holdet lykkedes. Vi søger en person, som kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Ansættelsen sker med 1 måneds prøvetid og vil tage udgangspunkt fra vores adresse i Odense. Herefter vil du skulle servicere vore kunder i Esbjerg, Varde og Vejen området, med base ved din bopæl. Du skal derfor være bosiddende i dette område. Vi tilbyder Ordnede forhold Moderne udstyr Velfungerende planlægningssystem Løn efter kvalifikationer. Fast timeløn eller akkord efter aftale. Firmabil efter endt prøvetid. Vores minimumskrav Erfaring med vinduespudsning er et krav. Du kan beherske dansk. Er service mindet En god hold-spiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt Stabil arbejdskraft God fysisk form Du kan arbejde i højder, f.eks. på en lift Kørekort B (Almindelig bil) Arbejdstiden erMan-Tor kl. 05:00 - 13:00Fredag kl. 05:00 - 12:30 Har du ikke hørt fra os 14 dage efter ansøgningsfrist må stillingen betragtes som besat til anden side. Ansøgning samt CV sendes til Klaus Hansen på info@epkh.dk. Om Erhvervspolereren ApS Erhvervspolereren er en ejerledet servicevirksomhed, der startede i 1996. Virksomheden er Fyns største leverandør af vinduespolering primært til virksomheder og offentlige institutioner. Vi opererer primært på Fyn, men har også kunder i Jylland. Desuden yder vi en række tilknyttede ydelser som vask rengøring af solceller, rensning af tagrender, facade- og skiltevask samt rengøring af lamper i store højder. Vi er i dag 14 medarbejdere og har base i Odense.

Vinduespudser søges

Erhvervspolereren ApS er Fyns største leverandør af vinduespolering til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er en virksomhed i udvikling og vækst, hvorfor vi søger en ekstra vinduespudser på holdet.

Vi søger en erfaren vinduespudser, som deler vores faglige stolthed og vores ønske om tilfredse kunder. Du skal også være en person, der har et stort ønske om at være en del at et succesfuldt team af vinduespudsere (pt. er vi 12 vinduespudsere) – og som vil gøre sit for, at holdet lykkedes.

Vi søger en person, som kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Ansættelsen sker med 1 måneds prøvetid og vil tage udgangspunkt fra vores adresse i Odense. Herefter vil du skulle servicere vore kunder i Esbjerg, Varde og Vejen området, med base ved din bopæl. Du skal derfor være bosiddende i dette område. 

Vi tilbyder

 • Ordnede forhold
 • Moderne udstyr
 • Velfungerende planlægningssystem
 • Løn efter kvalifikationer. Fast timeløn eller akkord efter aftale.
 • Firmabil efter endt prøvetid.

Vores minimumskrav

 • Erfaring med vinduespudsning er et krav.
 • Du kan beherske dansk.
 • Er service mindet
 • En god hold-spiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt
 • Stabil arbejdskraft
 • God fysisk form
 • Du kan arbejde i højder, f.eks. på en lift
 • Kørekort B (Almindelig bil)

Arbejdstiden er
Man-Tor kl. 05:00 - 13:00
Fredag kl. 05:00 - 12:30

Har du ikke hørt fra os 14 dage efter ansøgningsfrist må stillingen betragtes som besat til anden side.

Ansøgning samt CV sendes til Klaus Hansen på info@epkh.dk.

Om Erhvervspolereren ApS

Erhvervspolereren er en ejerledet servicevirksomhed, der startede i 1996. Virksomheden er Fyns største leverandør af vinduespolering – primært til virksomheder og offentlige institutioner. Vi opererer primært på Fyn, men har også kunder i Jylland. Desuden yder vi en række tilknyttede ydelser som vask/rengøring af solceller, rensning af tagrender, facade- og skiltevask samt rengøring af lamper i store højder.

Vi er i dag 14 medarbejdere og har base i Odense.

ERHVERVSPOLEREREN ApSEsbjerg2019-03-13T00:00:002019-05-08T00:00:00
330010287Erfaren vinduespudser søges.Robot Er du medarbejderen vi slet ikke kan undvære ? Da vores ordrebog bugner, søger vi 1 erfaren fuldtidsvinduespusdser, som kan træde ind i et fedt team af pudsere. Vi søger 1 pudser som har erfaring både med privatkunder og erhvervskunder. Der er tale om opgaver hvor der både pudses traditionelt og med rentvandsanlæg. Der vil primært være tale om privatepudsninger. Der er tale om fuldtidsansættelse, og underleverancer har INGEN interesse. For den rette kan der på sigt køres ud hjemme fra i fast bil. Vi tilbyder : Ordnede forhold Fast bil Faste opgaver på fyn Opstart med det samme Vi forventer du er : Seriøs Erfaren Udpræget ordens menneske Fyldt med gå på mod Teamplayer Evt. spørgsmål kan rettes til Driftschef - 40 600 621 Alle ansøgninger sendes til oml@crvinduespolering.dk mærkes VIP

Er du medarbejderen vi slet ikke kan undvære ?

Da vores ordrebog bugner, søger vi 1 erfaren fuldtidsvinduespusdser, som kan træde ind i et fedt team af pudsere. Vi søger 1 pudser som har erfaring både med privatkunder og erhvervskunder.

Der er tale om opgaver hvor der både pudses traditionelt og med rentvandsanlæg. Der vil primært være tale om privatepudsninger. 

Der er tale om fuldtidsansættelse, og underleverancer har INGEN interesse.

For den rette kan der på sigt køres ud hjemme fra i fast bil.

Vi tilbyder :

Ordnede forhold

Fast bil

Faste opgaver på fyn

Opstart med det samme

 

Vi forventer du er :

Seriøs

Erfaren

Udpræget ordens menneske

Fyldt med gå på mod

Teamplayer

Evt. spørgsmål kan rettes til Driftschef - 40 600 621

Alle ansøgninger sendes til oml@crvinduespolering.dk / mærkes " VIP "

CR Vinduespolering & RengøringOdense C2019-04-23T00:00:002019-05-15T00:00:00
330003396Selvstændig vinduespudser med fast løn søgesRobot Vi søger en selvstændig erfaren vinduespudser til at servicere vores erhvervsrengøringskunder med vinduespolering. Du vil have både en fast kundeportefølje samt ad hoc opgaver. Vi forventer du kan pudse med anlæg og har erfaring fra tidligere job. Vi tilbyder: Bil, fast løn efter kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø.

Vi søger en selvstændig erfaren vinduespudser til at servicere vores erhvervsrengøringskunder med vinduespolering.

Du vil have både en fast kundeportefølje samt ad hoc opgaver.

Vi forventer du kan pudse med anlæg og har erfaring fra tidligere job.  

Vi tilbyder:

Bil, fast løn efter kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø.

ABSOLUT RENGØRING A/SOdense C2019-04-09T00:00:002019-05-15T00:00:00
329988179Erfaren medhjælper med grønne fingreRobot VKAREN.DK søger for kunde 5 selvstændige og fleksible medhjælpere, der kan udføre alsidige opgaver på udendørsarealer. Opgaverne er enten i Aabenraa eller Sønderborg. Der er tale om fuldtidsstillinger på daghold. Opstart er primo maj 2019, og vikariaterne løber henover foråret og sommeren. Jobbet: Opgaverne vil bl.a. være vedligeholdelse, luge ukrudt, beskæring, græsslåning, hækklipning samt andre gå til hånde opgaver. Du vil indgå i et team af engagerede kollegaer, hvor i sammen skal løse de pågældende opgaver. Vi forventer: Din uddannelse er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har erfaring med maskiner, f.eks. inden for grøn service, landbrug eller entreprenørbranchen. Du har erfaring med maskiner (gerne buskrydder, græsslåning, groundmaster m.m.) Du har B BE kort. Dette er et krav for at søge stillingen Du trives med at arbejde ude i det fri uanset hvordan vejret er Du arbejder både selvstændigt og i team Du er effektiv, sætter kvalitet højt og vil gerne levere et præsentabelt stykke arbejde Du taler, læser og skriver dansk Du kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: 5 spændende længerevarende vikariater hos en virksomhed med ordnede forhold og gode kollegaer, der vil hjælpe dig i oplæringsperioden. Løn efter kvalifikationer og overenskomst Din ansøgning: Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til jobjylland@vkaren.dk, mrk. Grønne fingre . Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Carina Nørmark Kruse på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Der afholdes samtaler i uge 14,15 og 18 på vores kontor i Haderslev.

VKAREN.DK søger for kunde 5 selvstændige og fleksible medhjælpere, der kan udføre alsidige opgaver på udendørsarealer. Opgaverne er enten i Aabenraa eller Sønderborg.

Der er tale om fuldtidsstillinger på daghold. Opstart er primo maj 2019, og vikariaterne løber henover foråret og sommeren.

Jobbet:

Opgaverne vil bl.a. være vedligeholdelse, luge ukrudt, beskæring, græsslåning, hækklipning samt andre gå til hånde opgaver.

Du vil indgå i et team af engagerede kollegaer, hvor i sammen skal løse de pågældende opgaver.

Vi forventer:

Din uddannelse er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har erfaring med maskiner, f.eks. inden for grøn service, landbrug eller entreprenørbranchen.

 • Du har erfaring med maskiner (gerne buskrydder, græsslåning, groundmaster m.m.)
 • Du har B + BE kort. Dette er et krav for at søge stillingen
 • Du trives med at arbejde ude i det fri – uanset hvordan vejret er
 • Du arbejder både selvstændigt og i team
 • Du er effektiv, sætter kvalitet højt og vil gerne levere et præsentabelt stykke arbejde
 • Du taler, læser og skriver dansk
 • Du kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

5 spændende længerevarende vikariater hos en virksomhed med ordnede forhold og gode kollegaer, der vil hjælpe dig i oplæringsperioden.

Løn efter kvalifikationer og overenskomst

Din ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Grønne fingre”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Carina Nørmark Kruse på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00.

Der afholdes samtaler i uge 14,15 og 18 på vores kontor i Haderslev.

VKAREN ApSAabenraa2019-04-01T00:00:002019-04-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vinduespudsere søges!

Stige Vinduespolering

Odense C
Da vores dygtige vinduespudsere har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, søger vi to erfarne vinduespudsere, til erhvervs- privat pudsning. Du skal dele vores faglige stolthed og vores ønske om tilfredse kunder. Du skal være en person, ...
Indrykket:28. marts 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Vinduespudser

ERHVERVSPOLEREREN ApS

Esbjerg
Vinduespudser søges Erhvervspolereren ApS er Fyns største leverandør af vinduespolering til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er en virksomhed i udvikling og vækst, hvorfor vi søger en ekstra vinduespudser på holdet. Vi søger en erfaren v...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:8. maj 2019

Erfaren vinduespudser søges.

CR Vinduespolering & Rengøring

Odense C
Er du medarbejderen vi slet ikke kan undvære ? Da vores ordrebog bugner, søger vi 1 erfaren fuldtidsvinduespusdser, som kan træde ind i et fedt team af pudsere. Vi søger 1 pudser som har erfaring både med privatkunder og erhvervskunder. Der er tale ...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:15. maj 2019

Selvstændig vinduespudser med fast løn søges

ABSOLUT RENGØRING A/S

Odense C
Vi søger en selvstændig erfaren vinduespudser til at servicere vores erhvervsrengøringskunder med vinduespolering. Du vil have både en fast kundeportefølje samt ad hoc opgaver. Vi forventer du kan pudse med anlæg og har erfaring fra tidligere job. V...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:15. maj 2019

Erfaren medhjælper med grønne fingre

VKAREN ApS

Aabenraa
VKAREN.DK søger for kunde 5 selvstændige og fleksible medhjælpere, der kan udføre alsidige opgaver på udendørsarealer. Opgaverne er enten i Aabenraa eller Sønderborg. Der er tale om fuldtidsstillinger på daghold. Opstart er primo maj 2019, og vikari...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019