Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhed i Kolding søger medarbejder til anlægsarbejde, brolægning

Virksomhed i Kolding søger medarbejder til anlægsarbejde, brolægning mm

 

37 timer om ugen.

Løn niveau: Som overenskomst mellem danske anlægsgartnere og 3F, med mulighed for kvalifikationstillæg

 

Virksomheden har 7-8 kompetente medarbejdere og er til daglig drevet igennem mere end 25 år og har udført anlægsarbejde i Kolding og omegn.
Fælles for deres anlægsgartnere er deres høje uddannelsesniveau, store praktisk erfaring i forbindelse med forskellig slags anlægsarbejde.

Firmaet består i dag af 7-8 medarbejdere, heraf 1-2 elever da de altid har bestræbt sig på at tage deres del af ansvaret med at få uddannet nye dygtige anlægsgartnere. Ofte opretter virksomheden kombinationsaftaler med kirkegårde eller offentlige arbejdsgivere, så virksomheden kan sikre at deres elever får en bred faglighed. Der er flere af deres tidligere elever/medarbejdere der i dag driver egen virksomhed, og det giver en oplagt mulighed for at samarbejde om specialopgaver.

Virksomheden har altid bestræbt sig på at drive en virksomhed hvor tillid, troværdighed, ansvarlighed kombineret med kreativitet og godt håndværk, skaber tilfredse kunder.

Arbejdsopgaver:

  • Anlægsarbejde ved kirker
  • Boligselskaber og private

 

Ønsker til faglige kvalifikationer:                 

  • Alsidig håndværk

 

Ønsker til personlige kvalifikationer:           

  • Samarbejdsvillig, lærenem, lydhør, positiv, robust, tålmodig, hjælpsom, nysgerrig, arbejdsom, taknemlig, humoristisk, glad, ærlig, og frem for alt interesseret

 

Krav til kørekort:

  • B kørekort og bil til rådighed

 

Sprog kundskaber

  • Dansk i skrift og tale

 

IT Kundskaber:

  • Lidt på smartphone

 

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.

Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket Brolægning – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.

Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: LFRA@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på tlf. 23725066.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her