Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhed i Vamdrup søger en PLC programmør til maskiner

Virksomhed i Vamdrup søger en PLC programmør til maskiner

37 timer om ugen.
Arbejdstid: 7-15:30 mandag til torsdag, fredag 7-12

Krav:
Selvstændig
Stabil
Dansk i skrift og tale
B kørekort
Erfaring med programmering samt som maskinoperatør


Virksomheden er en moderne og veletableret produktionsvirksomhed med en mange års erfaring indenfor fremstilling af industribørster, børsteringe og sidekoste til fejemaskiner.
Vi har en bred erfaring indenfor specialopgaver og opbygning af børster til alle formål.

Virksomhedsservice råder over fuldautomatiske anlæg til fremstilling af stålbørsteringe og roterende polybørster til fejemaskiner. Anlæggene giver en rationel drift med fremstilling af færdige børster fra råmaterialet til færdigt produkt.

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.
Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket maskinoperatør – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.
Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: LFRA@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på tlf. 23725066.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her