Virksomhed i Vamdrup søger en PLC programmør til maskiner

Virksomhed i Vamdrup søger en PLC programmør til maskiner

37 timer om ugen.
Arbejdstid: 7-15:30 mandag til torsdag, fredag 7-12

Krav:
Selvstændig
Stabil
Dansk i skrift og tale
B kørekort
Erfaring med programmering samt som maskinoperatør


Virksomheden er en moderne og veletableret produktionsvirksomhed med en mange års erfaring indenfor fremstilling af industribørster, børsteringe og sidekoste til fejemaskiner.
Vi har en bred erfaring indenfor specialopgaver og opbygning af børster til alle formål.

Virksomhedsservice råder over fuldautomatiske anlæg til fremstilling af stålbørsteringe og roterende polybørster til fejemaskiner. Anlæggene giver en rationel drift med fremstilling af færdige børster fra råmaterialet til færdigt produkt.

Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt anbefaling.
Sendes på mail til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på LFRA@kolding.dk mærket maskinoperatør – gerne hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes, når rette kandidat er fundet.
Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding, og al henvendelse og evt. spørgsmål skal ske via mail: LFRA@kolding.dk – eller til rekrutteringskonsulent Lise Frandsen på tlf. 23725066.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

MASKINOPERATØR

BACK UP VIKAR A/S

Back Up Vikar A S søger for kunde i Ølstykke. Vi søger en stabil og moden maskinoperatør til produktionsvirksomhed, der er tale om en fuldtidsstilling på daghold. Opgave: Betjening af CNC bearbejdning (tilføre emner samt opsyn) Forefaldene opgaver i...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Maskinoperatører søges til Abena Produktion

Produktion

Aabenraa
Har du hænderne ordentligt skruet på, og drives du af aktivitet og travlhed i din hverdag? Så er du måske den medarbejder, vi leder efter. Arbejde med højteknologiske procesanlæg Som maskinoperatør bliver du en del af et team med engagerede og posit...