Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedskonsulent til Center for Job og Unge

Brænder du for at skabe gode resultater med at servicere virksomheder og hjælpe ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet i et tæt samspil, så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i jobcenter Gribskov.

Vi har et stort fokus på den virksomhedsrettede indsats for vores ledige borgere og i samarbejdet med virksomhederne, og vi har ambitioner om at blive endnu bedre.

Vi søger en virksomhedskonsulent, som har en stærk profil i arbejdet med virksomhedsservice og mestrer de faglige rammer for målgrupperne: dagpengemodtagere, kontanthjælpsmodtagere og integration.

Om stillingen
Teamets hovedopgave er at skabe, fastholde og videreudvikle gode relationer til de lokale og regionale virksomheder, samt et målrettet fokus på, at den enkelte borger hurtigst muligt opnår tilknytning til arbejdsmarkedet. Vi er dermed optaget af, både at servicere virksomhederne og hjælpe borgerne videre. Du skal dermed kunne navigere i mødet med både virksomheder og ledige borgere, og være opsøgende i forhold til samarbejdet med virksomhederne.

Vi arbejder ud fra et virksomheds- og brugerorienteret perspektiv med fokus på ”det gode match”. Derudover arbejder vi målrettet på at videreudvikle den virksomhedsrettet indsats i hele center for job og unge.

Vi er et team, der tænker i innovative løsninger, og lægger vægt på en hverdag præget af kollegial opmærksomhed, godt humør og engagement, hvilket betyder, at vi har en helt speciel teamånd, som går hånd i hånd med høj faglighed og humor i hverdagen.

Stillingen er forankret i Virksomhedsservice, hvor du i tæt samarbejde med sagsbehandlerne på målgrupperne, skal sikre det bedste match mellem borger og virksomhed.

Vi forventer at du har forståelse for, og kan

 • Arbejde målrettet med det virksomhedsrettede fokus hos de ledige borgere
 • ”Sparke” dørene ind hos virksomhederne
 • Foretage løbende opfølgning i samarbejde med borger, virksomhed og sagsbehandler
 • Bidrage til at styrke det beskæftigelsesrettede fokus

Om dig
Du har enten en konkret erfaring fra lignende stillinger fra f.eks. jobcentre, private aktører eller tilsvarende og/eller en socialfaglig baggrund.

Vi forestiller os, at du
 • Har erfaring med det virksomhedsrettede arbejde
 • Kan møde alle samfundslag i en empatisk tilgang, og at du ser muligheder fremfor begrænsninger
 • Har stærke kommunikative kompetencer, mundtlige som skriftlige
 • Er struktureret og formår at arbejde systematisk og selvstændigt i opgaveløsningen
 • Er administrativt velfunderet og IT-kyndig - gerne med kendskab til Fasit, Vitas og SBSYS
 • Er indstillet på at arbejde i et jobcenter med et højt ambitionsniveau, hvor der forventes synlige resultater af din indsats
Vores tilgang til borgerne er, at vi møder dem med anerkendelse og ligeværdighed for herigennem at skabe udvikling i samarbejdet med fokus på den beskæftigelsesrettet indsats.

Som person er du god til at etablere relationer, samt skabe tryghed og tillid. Du er kommunikerende, har gennemslagskraft og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du evner at stille krav til dine omgivelser og følge op på aftaler. Du motiveres af at arbejde med mennesker.

Derudover lægger vi vægt på, at du som person er udadvendt og imødekommende, da du vil indgå i dialog med mange forskellige kolleger og samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen.

Vi kan tilbyde dig
At blive en del af en stærk og faglig platform, hvor engagement og samarbejde er en stor styrke i hverdagen, og hvor vi arbejder med et stort mål af selvstændighed, og når der er behov for det, projektorienteret.
At du vil indgå i et fagligt bredt kvalificeret miljø med en uformel tone og masser af humor.

En hverdag med gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag, og hvor vi har fokus på at fortsætte udviklingen af vores arbejde, hvorfor vi gerne giver plads til at afprøve nye metoder.

Jobbet tilbyder en alsidig hverdag, hvor få dage er ens, og hvor kontaktfladen er en spændende blanding af virksomheder, borgere, sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter.

Du vil referer til lederen i Virksomhedsservice. Teamet består af 18 virksomhedskonsulenter, som fysisk sidder sammen i et fælles kontorlandskab.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår aftales med afsæt i gældende HK eller DS overenskomster og aftaler.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Ansøgning og forventet tiltrædelse
Du skal sende din ansøgning elektronisk via vores jobopslag på hjemmesiden.

Ansøgningsfrist senest fredag den 16. april 2021 kl. 12.00.
Samtaler afholdes den 20. og 22. april 2021.
Forventet tiltrædelse er 1. juni 2021.

Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til:
 • Helle Thorsson - Teamleder for Virksomhedsservice, telefon 72 49 72 62
 • Tina Emborg - Virksomhedskonsulent i Virksomhedsservice, telefon 72 49 78 29

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.