Virksomhedskonsulent til unge i fritidsjobindsatsen

Ungeenheden
Ungeenheden er en del af det samlede beskæftigelsesområde i Gladsaxe. Vi arbejder udelukkende med unge mellem 13 – 29 år, og alle med et fælles mål – at få unge i uddannelse/arbejde. Vi er ca. 30 medarbejdere i Ungeenheden.

Fritidsjobindsatsen
Du skal sammen med en anden virksomhedskonsulent have ansvaret for, at udvikle fritidsjobindsatsen i Gladsaxe Ungeenhed blandt andet sammen med virksomhedsnetværket VUVA. VUVA er en forening af Gladsaxe-virksomheder, der er dedikerede til at hjælpe unge på vej i uddannelse og arbejde. Sammen har I opgaven at matche de unge og virksomhederne og altså sikre at unge kommer i fritidsjob. Du skal samarbejde tæt med ungerådgiverne om at få unge i virksomhedsrettede aktiviteter, finde lærepladser og ordinær beskæftigelse/fritidsjob.

Du skal kunne

  • Skabe jobåbninger og formidle. Vi har mange unge, som ønsker sig et fritidsjob, derfor skal du skabe mange jobåbninger. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har et virksomhedsnetværk, som du kan gøre brug af. Det er vigtigt, at du kan skabe det rette match mellem den unge og virksomheden, så både den unge og virksomheden oplever succes. Du skal kunne motivere unge til, at tage aktivt ansvar for deres liv gennem en virksomhedsrettet indsats eller et fritidsjob.
  • Formidle og skabe resultater. Du skal have troen på, at virksomheds- praktikker/fritidsjobs/lærepladser er vejen frem for de unge. Tålmodigt relations arbejde vil være et vigtigt redskab til at skabe tillid hos de unge, som er det første skridt på vejen til et ordinært arbejde – Det kræver ofte flere forsøg og du skal være kreativ i dit valg af arbejdsmetode. Du vil samtidig arbejde for, at skabe resultater og nå de ønskede måltal. Du skal derfor kunne se vigtigheden i, at dokumentere dit arbejde med de unge, fx jobåbninger, samtaler og aktiviteter.
  • Facilitere et virksomhedsnetværk, skabe kontakt og samskabe. Du kan facilitere et virksomhedsnetværk og være aktiv i en samskabelsesproces omkring samarbejdet. Du skal ligeledes vedligeholde virksomhedskontakter og skabe nye, hvor du øjner en mulighed for jobåbninger for de unge.

Din baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal have erfaring fra en lignende stilling og/eller kendskab til arbejdet i et jobcenter, samarbejdet med virksomheder og unge mennesker.

Om ansættelsesforholdet
Hvis du vil høre mere om den faste stilling på 37 timer med start snarest muligt eller senest 1. april 2018, er du velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent Kira Pumali på 21 36 90 41 eller kirape@gladsaxe.dk.

Ansøgningsfristen er 19. februar 2018, samtaler afholdes fredag 23. februar 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Relationsskabende virksomhedskonsulenter til Københavns Erhvervshus

Københavns Erhvervshus

København
Vil du være med til at sikre, at Københavns Kommune er blandt de bedste, når det kommer til støttet beskæftigelse? Er du god til at skabe relationer og yde god service? Så er det dig, vi har brug for i Københavns Erhvervshus! Vi tilbyder fastansætte...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Virksomhedskonsulent til Arbejdsmarkedscenteret

AMC Dagpenge - Virksomhedsspor

København
Har du ambitioner og kan du udnytte potentialet? Så er du måske en af vores nye virksomhedskonsulenter. Hos Arbejdsmarkedscenteret, Jobcenter København kommer du til at spille en vigtig rolle. Som virksomhedskonsulent sidder du i en spændende stilli...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

THE NNIT GRADUATE PROGRAM WITH A FOCUS ON LIFE SCIENCES

NNIT A/S

Gladsaxe
Ready to get your career going in a fast-growing IT company with deep roots in the life sciences industry? - To learn about GxP, ISO IDMP, Documentum etc. and operate in a sweet spot where life science domain experts, IT specialists and management c...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

THE NNIT GRADUATE PROGRAM WITH A FOCUS ON CLOUD AND AUTOMATION

NNIT A/S

Gladsaxe
Do you want to make your mark on digital transformation projects? Are you ready to get your career going in a fast-growing IT company where digital transformation is key? And do you want to learn about IT for life sciences, cyber security, consultan...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

THE NNIT GRADUATE PROGRAM

NNIT A/S

Gladsaxe
Do you want to make your mark on digital transformation projects? Are you ready to get your career going in a fast-growing IT company? And do you want to learn about IT for life sciences, cyber security, consultancy and much more? The NNIT Graduate ...