Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedskonsulent til unge i fritidsjobindsatsen

Ungeenheden
Ungeenheden er en del af det samlede beskæftigelsesområde i Gladsaxe. Vi arbejder udelukkende med unge mellem 13 – 29 år, og alle med et fælles mål – at få unge i uddannelse/arbejde. Vi er ca. 30 medarbejdere i Ungeenheden.

Fritidsjobindsatsen
Du skal sammen med en anden virksomhedskonsulent have ansvaret for, at udvikle fritidsjobindsatsen i Gladsaxe Ungeenhed blandt andet sammen med virksomhedsnetværket VUVA. VUVA er en forening af Gladsaxe-virksomheder, der er dedikerede til at hjælpe unge på vej i uddannelse og arbejde. Sammen har I opgaven at matche de unge og virksomhederne og altså sikre at unge kommer i fritidsjob. Du skal samarbejde tæt med ungerådgiverne om at få unge i virksomhedsrettede aktiviteter, finde lærepladser og ordinær beskæftigelse/fritidsjob.

Du skal kunne

  • Skabe jobåbninger og formidle. Vi har mange unge, som ønsker sig et fritidsjob, derfor skal du skabe mange jobåbninger. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har et virksomhedsnetværk, som du kan gøre brug af. Det er vigtigt, at du kan skabe det rette match mellem den unge og virksomheden, så både den unge og virksomheden oplever succes. Du skal kunne motivere unge til, at tage aktivt ansvar for deres liv gennem en virksomhedsrettet indsats eller et fritidsjob.
  • Formidle og skabe resultater. Du skal have troen på, at virksomheds- praktikker/fritidsjobs/lærepladser er vejen frem for de unge. Tålmodigt relations arbejde vil være et vigtigt redskab til at skabe tillid hos de unge, som er det første skridt på vejen til et ordinært arbejde – Det kræver ofte flere forsøg og du skal være kreativ i dit valg af arbejdsmetode. Du vil samtidig arbejde for, at skabe resultater og nå de ønskede måltal. Du skal derfor kunne se vigtigheden i, at dokumentere dit arbejde med de unge, fx jobåbninger, samtaler og aktiviteter.
  • Facilitere et virksomhedsnetværk, skabe kontakt og samskabe. Du kan facilitere et virksomhedsnetværk og være aktiv i en samskabelsesproces omkring samarbejdet. Du skal ligeledes vedligeholde virksomhedskontakter og skabe nye, hvor du øjner en mulighed for jobåbninger for de unge.

Din baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal have erfaring fra en lignende stilling og/eller kendskab til arbejdet i et jobcenter, samarbejdet med virksomheder og unge mennesker.

Om ansættelsesforholdet
Hvis du vil høre mere om den faste stilling på 37 timer med start snarest muligt eller senest 1. april 2018, er du velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent Kira Pumali på 21 36 90 41 eller kirape@gladsaxe.dk.

Ansøgningsfristen er 19. februar 2018, samtaler afholdes fredag 23. februar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her