Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedsleder til Ejendomsservice

Ejendomsservice søger en virksomhedsleder, der skal stå i spidsen for en virksomhed der for 2 år siden samlede al bygningsdrift og servicering af bygningernes brugere, og derfor stadig er i udvikling.

Om Jobbet

Ejendomsservice består af 4 serviceområder, 1 tværgående område og 2 stabsfunktioner. Der er samlet ca. 100 medarbejdere i afdelingen.

Du skal udvikle organisationen, gennem udformning af strategier, styring af driften og fremme trivslen blandt medarbejderne.

Du får en central rolle i forhold til kommunens kerneopgaver, da bygninger er rammerne for de fleste af kommunens aktiviteter. Du refererer til centerchefen for Center for Kommunale Ejendomme.

Om dig

Du har en faglig baggrund, der giver dig forståelse for det tekniske område Ejendomsservice er en del af.

Du har en erfaring med ledelse og ledelse af ledere – og har lyst og evne til at bære ideerne, og sætte rammerne og retningen. Du har et godt kendskab til offentlig økonomistyring og resultatopfølgning, og forstår at begår dig i en politisk organisation.

Med afsæt i stærk og tydelig kommunikation og fokus på medarbejderinddragelse, evner du at skabe tillid gennem empati, inspiration, synlighed og handlekraft. En tillid der gør dig til en stærk forhandler og en respekteret leder.

Din personlighed tegner en stærk og robust processtyrer, der kan udøve ledelse i respekt for medarbejderne og deres funktioner. Evner som også kommer dig til gode i opgaven med både at profilere Ejendomsservice men også Slagelse Kommune.

Du tør stå ved dine beslutninger og opnår forståelse for dem med indsigt, viden og ikke mindst humor. Og så tør du også tage fejl – indrømme det og lære af det.

Vi tilbyder

En stor kommune der har sat god ledelse på dagsordenen med et værdigrundlag der tager afsæt i begreberne: Modig – Tydelig – Kompetent – Glæde.

En virksomhed der er i en positiv udvikling, med en medarbejderstab der er omstillingsparate og udviklingsorienterede.

Ansættelse på overenskomstvilkår.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at få en fortrolig snak med

  • centerchef Rune Overlade på 21 38 57 75 – hvis du vil vide mere
  • læs den fulde job- og personprofil (pdf -) (https://signatur.frontlab.com/Slagelse/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=ed52dc1c321d49f9aafa31a57a4a8880.pdf)
  • søg mere information på Ejendomsservice hjemmeside (https://www.slagelse.dk/kommunen/centre-og-afdelinger/centre/kommunale-ejendomme)

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning
  • onsdag den 15. februar 2018 kl. 12.00.


Vi forventer af afholde første samtalerunde den 19. februar.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her