Visionær leder søges til Region Syddanmarks Infektionsmedicinske afdeling, OUH Odense Universitetshospital

Vi søger en oversygeplejerske, med evner og lyst til at lede og tage ansvar i Infektionsmedicinsk afdeling Q’s fortsatte udvikling. Afdelingen går ind i et stort udviklingsarbejde frem mod nyt OUH hvor afdelingen skal drive et nyt højisolationsafsnit. Derudover har afdelingen en fortsat opgave med at udvikle infektionsmedicinen i Region Syddanmark og har ambitioner om at blive en model for patientnære løsninger og patienten først, samtidig med at nå internationalt niveau med særlig fokus på det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde.

Ledelsesopgaven

Ledelse på OUH er, at vi som organisation sætter patienten først. Alle ledere på OUH har et særligt ansvar for at sikre, at det sker, hvilket også indebærer at sikre, at alle medarbejdere er klædt på til at honorere denne opgave. I det ligger også, at du som leder hos os opsøger og inddrager patientens og de pårørendes perspektiver i udvikling og forbedring, så vi får sammenhængende patientforløb, der rummer universitetshospitalets høje faglighed og den enkelte patients ønsker.

Infektionsmedicinsk afdeling Q - Uddybende stillingsbeskrivelse

Infektionsmedicinsk afdeling Q varetager som eneste specialafdeling i Region Syddanmark diagnosticering, undersøgelse, behandling og opfølgning af infektionssygdomme sygdomme på hoved-, regions-, og højtspecialiserede områder. I afdelingen ses patienter med såvel akutte som kroniske problemstillinger. Afdelingen driver et sengeafsnit med 4 intermediære pladser, et daghospital, et ambulatorium og indvandrermedicinsk klinik.
Afdelingen har en dynamisk forskningsenhed der tæller 4 professorer, hvoraf den ene med sygeplejefaglig baggrund.

Hvad får du i stillingen?

Du bliver sammen med den ledende overlæge leder for et dedikeret og fagstolt personale der har mod på udvikling. Som ledere har I som mål at hjælpe dem til at skabe fremtidens infektionsmedicin. Sammen skal I lede både den personalemæssige og den sygeplejefaglige udvikling i dybden og bredden. Du vil få mulighed for at sætte et stort præg på såvel ledelsesstil og indhold, men det forventes at du som leder er lyttende og respektfuld over for medarbejdernes faglighed og forstår at inddrage i alle processer.

Sammen med den ledende overlæge, forskningslederen og afdelingens professorer får du ansvar for afdelingens forskningsmæssige profil og udvikling.

Din baggrund

Vi søger en oversygeplejerske, gerne med erfaring som leder, herunder erfaring i at lede gennem andre.  Du er dynamisk og inspirerende og med en delegerende og inddragende lederstil. Sammen med den ledende overlæge vil oversygeplejersken være et retningsgivende og motiverende lederteam, der aktivt bidrager til afdelingens udvikling, faglige profil og sikre højeste kvalitet i patientbehandling og pleje på vej mod det nye OUH.

Du evner at skabe relationer og kommunikere med personale, patienter og samarbejdspartnere.

Lederuddannelse på master- eller kandidatniveau eller ønske om at erhverve det.

Hvis du ikke i forvejen er uddannet til at anvende metoder og værktøjer i den Syddanske Forbedringsmodel, har vi en forventning om, at du hurtigt vil kunne sætte dig ind i det.  

Ønskeligt at du har økonomiforståelse og gerne erfaring med at have budgetansvar.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse

Der er følgende krav til ansøgningens udformning:

  • Ansøgningen skal indeholde beskrivelse af visioner og mål for ledelsesarbejdet og afdelingens fremtid i de næste 4 år.
  • Oplysning om eventuelle resultater fra tidligere lederjobs.
  • Ansøgningen skal være bilagt dokumentation for autorisation og efteruddannelse.

Ansøgningsfrist er 1. marts 2021, og vi forventer at afholde samtaler den 10. og 18. marts 2021 for henholdsvis første og anden samtalerunde. Stillingen søges elektronisk via HR-manager.

Tiltrædelse 1. maj 2021 eller efter aftale.

Ansøger skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest, og vi indhenter referencer efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Lederforeningen i DSR.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte:

 

 

                                                                                                                       


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.