Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær leder til Psykiatrien i Nordvest

Er du en visionær, modig og kompetent leder med psykiatri-erfaring, så kan du blive vores nye leder i Psykiatrien i Nordvest med tiltrædelse snarest muligt.

Psykiatrien i Nordvest er et nytænkt tilbud baseret på et formaliseret samarbejde mellem kommunerne Lemvig, Struer og Holstebro samt Region Midtjylland. Et stærkt samarbejde hvor kommuner og region i fællesskab vil skabe bedre vilkår for støtte og behandling i lokalområdet tæt på borgernes hverdag.

Psykiatrien i Nordvest skal være kendetegnet ved forebyggende og fremskudte indsatser med fokus på stor grad af tilgængelighed. En model, som betyder, at behandlingspsykiatrien, kommunerne og de praktiserende læger sammentænker indsatsen til borgere med psykisk sårbarhed/psykisk sygdom.

Som et led i samarbejdet etableres et fælles hus med fysisk placering i Center for Sundhed i Holstebro. Huset skal rumme 8 ambulante overnatningspladser fordelt mellem kommuner og region (5 regionale og 3 kommunale), samt en bred palette af sociale og behandlende tilbud og indsatser.

Du vil blive daglig leder af det team af medarbejdere, som er tilknyttet de 3 kommunale ambulante pladser og få stor indflydelse på den videre udvikling af fælleskommunale indsatser i Psykiatrien i Nordvest – i tæt samarbejde med de kommunale psykiatriledere i Lemvig, Struer og Holstebro kommuner. Ud over ledelsesopgaven vil der også være tale om konkrete funktioner, hvor du vil skulle bruge din uddannelsesbaggrund og erfaring i den borgerrettede opgavevaretagelse.

Du kommer til at indgå i et tæt ledelsesteam med lederen af Akut Ambulant Team (AAT) og de 5 regionale ambulante pladser.

Vi forventer, at du

  • Har ledererfaring og en solid faglig indsigt i psykiatriske problemstillinger og gerne med erfaring fra kommune eller region.
  • Som person er analytisk stærk samt god til at prioritere og fokusere. Du er selvstændig, vedholdende og robust med en naturlig autoritet. Du formår at omsætte strategiske scenarier og bruge dem i udviklingen af kompetencer og arbejdsgange.
  • Besidder gode kommunikationsevner, er engageret og initiativrig og har flair for at skabe et godt og attraktivt miljø.
  • Har overblik og kan koordinere tværgående og tværfaglige processer.
  • Med afsæt i din faglighed og et tydeligt lederskab formår at tænke kreativt og praktisk uden at gå på kompromis med de formalia, som er gældende for at sikre velfungerende drift i et stort hus med mange aktører.
  • Evt. med baggrund i en sundhedsfaglig profil har viden om og erfaring med medicinhåndtering samt den målgruppekompleksitet, som kendetegner psykiatriområdet.
  • Brænder for at bruge din faglighed i borgernære opgaver.
  • Er fortrolig med at inddrage relevante teknologiske og digitale løsninger som et led i indsatsen.

Vi tilbyder
  • En spændende arbejdsplads med mulighed for at præge udviklingen frem mod en mere moderne og nytænkende indsats til mennesker med psykisk sårbarhed/psykisk sygdom.
  • Engagerede og ambitiøse samarbejdspartnere fra region og kommuner, der har en grundlæggende tro på, at fremtidens velfærd er en fælles opgave, som omfatter både civilsamfund og eksterne samarbejdspartnere. Målet er at skabe nye og bedre muligheder for, at borgere med psykisk sårbarhed/psykisk sygdom inkluderes i samfundets fællesskaber.

Reference

Du vil med reference til socialchefen i Holstebro Kommune få det overordnede ansvar for den daglige drift af de psykiatriske kommunale tilbud i Center for Sundhed.

Ansættelsesforløb
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte socialchef Anette Holm, Holstebro Kommune på telefon 96 11 40 01 eller e-mail: Anette.Holm@holstebro.dk

Ansøgningen
skal være os i hænde senest den 25. april.

Første ansættelsesrunde forventes afholdt i begyndelsen af maj.

Ansøgere, som går videre til anden runde, gennemfører en ”Garuda”-test.

Forventet ansættelsesstart: 1. juni eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
i forhold til gældende overenskomst.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her