Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VISIONÆR LEDER til stor lægesekretærgruppe på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling, BUA

Vil du være med til at lede et stort afsnit i konstant udvikling og forandring, så har du muligheden nu. Som leder af lægesekretærgruppen kommer du til at have personaleansvaret for en stor gruppe engagerede lægesekretærer og lægesekretærelever på ca. 70 personer.
 
Lederen for lægesekretærerne har, understøttet af 3 lægesekretærfaglige koordinatorer, ansvaret for planlægningen af arbejdsopgaverne. Lederen refererer direkte til afdelingsledelsen og indgår i en ledelsesgruppe på 20 personer.
 
Vi søger en person, som har overblik, som kan være retningsgivende og som kan sikre gode og rationelle arbejdsgange på tværs af BUA's afsnit. Det kræver en evne til at se mulighederne for smidige og effektive arbejdsgange. I BUA arbejder vi målrettet med en udvikling af arbejdsgange med henblik på større ensartethed og dermed fleksibilitet. Vi søger en leder, som har en faglig ballast i et omfang, der gør det muligt at inspirere og udøve ledelse og som samtidig har evnen til at samarbejde med alle faggrupper i BUA.
 
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling er en afdeling under AUH Psykiatrien, der varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 år (- 21 år) med psykiske sygdomme og udviklingsforstyrrelser, samt voksne med spiseforstyrrelser. Afdelingens kliniske afsnit er beliggende i henholdsvis Skejby, Viborg og Herning og består dertil af et forskningsafsnit. Der vil hovedparten af dagene være fremmøde i Skejby men der forventes jævnlig fremmøde på alle tre matrikler.
 
Enheden i Herning flytter i oktober 2021 til det nye hospital i Gødstrup, hvorfor der bliver arbejdsopgaver i tilknytning til denne flytning).


Vi tilbyder dig
 • en spændende stilling med mulighed for såvel ledelsesmæssig som personlig udvikling
 • en engageret lægesekretærgruppe
 • faglig understøttelse af 3 koordinatorer
 • tæt samarbejde med de øvrige afsnitsledelser og afdelingsledelsen
 • en tilknyttet fuldtidssekretær
 • løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst

Vi søger en leder, der
 • har dokumenteret lederuddannelse eller er villig til at gennemføre en sådan
 • har erfaring med og trives i en ledelsesfunktion
 • kan og vil bidrage til organisationens sammenhængskraft og videre udvikling
 • kan skabe sig overblik, har gennemslagskraft og kan tage beslutninger
 • kan motivere, engagere og inddrage medarbejderne for at sikre ejerskab
 • er fleksibel i opgaveløsning og samarbejde
 • er tydeligt kommunikerende
 • gerne har erfaring med at arbejde i sundhedsvæsenet/kendskab til lægesekretærernes opgaver.

Du kan få flere oplysninger hos ledende overlæge Jakob Paludan på tlf. 5127 3326, ledende oversygeplejerske Elsebeth Vesterheden på tlf. 4015 8218 eller afdelingssygeplejerske Iben Laursen på tlf. 3052 3254.
 
Du kan læse mere om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling på www.bua.rm.dk

Stillingen er til besættelse 1. februar eller efter aftale.
Ansøgningsfrist: D. 14. januar 2021
Vi forventer at holde samtaler: D. 22. januar 2021
 
Du kan alene søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning” eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV)


Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)
BUA er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midtjylland. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.

BUA består af 7 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit i Skejby. Den overvejende del af behandlingen sker ambulant. BUA dækker fire hovedområder: Småbørn, Skolebørn, Unge samt Klinik for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Afdelingen modtager årligt 4.500 eksterne henvisninger (2019) og der er kontakt med 8.784 unikke cpr.nr.(2019) Afdelingen har et nettobudget på 282,3 mio. kr. (2019) og 522 årsværk fordelt på 632 medarbejdere (2019).


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.