Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær og empatisk leder søges til Sdr. Omme Børnehave

Velkommen til Sdr. Omme børnehave, en spændende daginstitution for børn i alderen 3 til 5 år som ligger i et naturskønt område med skov, Hjertesti, Naturrum med mere. En institution som skal renoveres og ombygges i nærmeste fremtid.

Billund Kommune er fremtidens legeplads. Leg, kreativitet, læring og dannelse er nøgleord for os - og det kan mærkes. Vi har en legende tilgang til måden, vi arbejder, lærer og samarbejder på. Leg er i vores øjne helt essentielt for barnets udvikling. Du oplever derfor hos os spændende og inspirerende lege- og læringsmiljøer både ude og inde, hvor der er fokus på både det enkelte barn, børnegruppen og børnefællesskabet.

Barndommen har værdi i sig selv og den skal være fuld af glæde, udfordringer, forventninger samt tid og plads til fordybelse.

I vores pædagogiske praksis tager vi udgangspunkt i styrker, resurser og fællesskaber og skaber optimale løsninger sammen med forældre og tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi mener børns trivsel, læring, dannelse og udvikling er et fælles ansvar. Vi inddrager børnenes perspektiver i rammesætningen af det gode læringsmiljø og prioriterer et tillidsfuldt og ligeværdigt forældresamarbejde højt.

Som leder har du overblik og gennemslagskraft og navigerer i spændingsfeltet mellem stabilitet og fornyelse – samt relationer og resultater. Du har positive forventninger og stiller krav til dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Du er nærværende, har engagement, er lyttende og udstråler glæde og begejstring samt mestrer en empatisk og anerkendende kommunikation.

Vi søger en leder:

 • Der sætter tydelig retning, mål og rammer for børnehavens virke og udvikling.
 • Der gennem inddragelse og meningsskabende processer videreudvikler institutionens pædagogiske praksis og skaber ønskede resultater og forbedringer i kerneopgaven.
 • Der gennem en rolig, tillidsfuld og afbalanceret ledelsesstil opnår følgeskab hos medarbejderne.
 • Der ser medarbejdernes potentialer, motiverer, støtter og udvikler dem.
 • Der prioriterer et tæt og tillidsfuldt samarbejde med souschefen, og hvor I i fællesskab bringer jeres erfaringer, viden og faglige kompetencer i spil.
 • Der inddrager forældrenes resurser og perspektiver som naturlige elementer i forældresamarbejdet samt i udviklingen af læringsmiljøet omkring det enkelte barn og børnefællesskaber.
 • Der sikrer en systematisk og effektiv styring af institutionens samlede resurser.
 • Der inddrager lokalsamfundets resurser i udviklingen af et godt læringsmiljø.
 • Som værdsætter glæde, humor og den gode stemning i hverdagen og derigennem styrker arbejdsglæden og det gode arbejdsmiljø. Du har "hjertet på rette sted".
 • Der tager ansvaret for et respektfuldt og tillidsfuldt samarbejde med TR, AMR gennem TRIO møder og MED lokaludvalget.
 • Der er loyal overfor institutionskulturen og ser muligheder fremfor begrænsninger i videreudviklingen af kulturen.
   

Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring fra det pædagogiske arbejdsområde eller som minimum har indgående indsigt i, kendskab til og praksiserfaring fra dagtilbudsområdet. Diplom i ledelse er et plus, men ingen betingelse.

Vi håber, at ovenstående har vagt din interesse og at du har fået lyst til at søge stillingen som leder af Sdr. Omme børnehave. Vi håber, at du i samarbejde med medarbejdere, børn og forældre vil arbejde for at børnehaven fortsat er kendt som et spændende sted at være, lære og udvikle sig. En institution der er kendetegnet ved høj kvalitet i læringsmiljøet. Et sted, der er på omdrejningshøjde med sin samtid og som matcher fremtidens krav til kerneopgaven.

Kort beskrivelse af Sdr. omme børnehave

Læringsmiljøet i Sdr. Omme Børnehave er kendetegnet ved voksne, der arbejder målrettet, anerkendende, tager positivt lederskab, er venlige, tydelige og ansvarlige. I børnehaven arbejdes der med fokus på børnenes læring gennem leg.

Vi arbejder ud fra et inkluderende grundsyn og med en hustænkning, hvor medarbejdere og børn er fordelt i hele huset i større og mindre grupper. Ud fra pædagogiske overvejelser, arbejder vi med blandede børnegrupper i forskellige konstellationer f.eks. årgange, alder, køn, relationer, interesser, kulturer og kompetencer. Her har vi fokus på både det enkelte barn, børnegrupper og børnefællesskabet.

Vores hverdag er bygget op omkring nogle faste rutiner, børneinitierede lege og voksenstyrede aktiviteter.

De daglige rutiner er fastlagte i huset, så det er genkendeligt for alle, og fordelingen af de voksne giver mulighed for ro, læring og tryghed for børnene.

I Sdr. Omme børnehave har vi et godt og tillidsfuldt personalesamarbejde. Vi spiller hinanden gode, vi løfter i flok og fællesskabet er en væsentlig faktor i vores hus.

Vi vægter også forældresamarbejdet højt. Det er vores mål at inddrage forældrene mest mulig i børnenes hverdag. Vi er altid nysgerrige på, hvordan vi sammen med forældrene kan optimere dette.

Vores pædagogiske læreplan se her

Arbejdet med et inkluderende grundsyn i praksis:

https://www.youtube.com/watch?v=rWDuk4azViU (Udvikling i fællesskaber)

https://www.youtube.com/watch?v=UlLv1qPSa1k (Organisering og samarbejde)

https://www.youtube.com/watch?v=8euodZ0qq6I  (Dagens forskellige læringsrum)

Hvis du vil vide mere om stillingen så kontakt Lisbeth Østergaard, områdechef for dagtilbud på nummer 25557768.

Fremvisning af institutionen kan ske efter aftale med Lisbeth Østergaard.

Ansættelsesprocessen

Sidste ansøgningsfrist er mandag den 19. oktober 2020, klokken 12.00.

Den 26. oktober 2020 udvælger ansættelsesudvalget kandidater til 1. samtale.

Den 5. november 2020 fra klokken 14.00 og frem afholdes 1. samtale på Billund Rådhus, Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted.

De kandidater, der udvælges til 2. samtale, skal gennemføre en test hos Lundgaard Konsulenterne mandag den 9. november 2020 på Hotel Scandic i Kolding.

Den 17. november 2020 gennemføres 2. samtale på Billund Rådhus, Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og principperne om Lokal Løn. Stillingen besættes på overenskomstvilkår.

Vi forventer, at den nye dagtilbudsleder tiltræder den 1. januar 2021.

Se hele jobbeskrivelsen her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.