Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær og erfaren leder til Psykiatrisk Center Amagers største psykiatriske ambulatorie

Er du klar til at tage et stort ledelsesansvar? Og synes du, at det kunne være spændende at stå i spidsen for et stort og velfungerende ambulatorie?
På Psykiatrisk Center Amager søger vi en leder til vores største psykiatriske ambulatorie, beliggende på Hans Bogbinders Allé (HBA).


Den ambulante psykiatri på HBA

Du bliver leder af fire sub-specialiserede F-ACT teams, som har til huse i en historisk bygning – nemlig det forhenværende Sct. Elisabeth Hospital. Udover de fire F-ACT teams huser bygningen et OPUS ambulatorie med selvstændig afsnitsledelse, det brugerdrevne MMA værksted og Københavns Kommune, hvilket skaber dynamik, sammenhæng og tætte tværsektorielle samarbejdsrelationer.


Dit ledelsesansvar

Som afdelingsleder arbejder du tæt sammen med den afsnitsledende overlæge, Nina Jennes Foli-Andersen, og I står sammen i spidsen for videreudvikling af kvalitet og sammenhæng i behandlingen samt driften af det psykiatriske ambulatorie.

I afsnitsledelsen har I et særligt ansvar for at skabe sammenhængende patientforløb og således sikre et velfungerende samarbejde mellem ambulatoriet og døgnafsnit og til primærsektor – kommune, botilbud og praktiserende læger. Samarbejde på tværs bliver dermed en stor del af din hverdag, og det er vigtigt, at du kan tænke ud af eget hus. Ligeledes er videreudvikling af den recovery-orienterede og rehabiliterende tilgang en væsentlig ledelsesopgave.

De store udviklingsopgaver løser du i tæt samarbejde med døgnafsnittene på Digevej og lederne for centerets andet psykiatriske ambulatorium, der ligger på Gl. Kongevej.

Du har ansvaret for personaleledelse af medarbejdere og teamkoordinatorer i de fire F-ACT teams. De fire teamkoordinatorerne står for den daglige ledelse og faglige koordinering af patientforløbene. Du får dermed ledelsesansvaret for de fire teamkoordinatorer og det overordnede ansvar for at sikre sammenhængende forløb, kvalitet i behandling, patientflow og effektiv ressourceanvendelse på tværs af de ambulante teams.

Du vil indgå i et konstruktivt og dynamisk samarbejde i såvel centerets ledergruppe, som har kvartalsvise temadage, gruppen af ambulante ledere, som mødes med centerledelsen ugentligt om fælles drifts- og udviklingsopgaver og gruppen af afdelingssygeplejersker, som mødes fast med centerets udviklingschef.


Vi omstiller til F-ACT

Den ambulante psykiatri er et område, der de seneste par år har været – og forsat vil være – i stor udvikling. De sidste par år har vi arbejdet på at styrke og videreudvikle den ambulante psykiatri med fokus på, at vi i endnu højere grad er tilgængelige og opsøgende og tilbyder en bred vifte af koordinerende udrednings- og behandlingstilbud.

Vi arbejder på at styrke indsatsen indenfor recovery, pårørendesamarbejde og patientinddragelse.

Ambulatoriet er pr den 1. september 2020 overgået til at arbejde efter F-ACT-metoden, som bl.a. har betydet en ændret sammensætning af medarbejdere og patienter på tværs af teams. Du kommer derfor til at arbejde med at forankre F-ACT metoden og styrke de nye samarbejdsrelationer i de fire teams.


Hvem er du?

  • En erfaren leder. Du har en involverende ledelsesstil, kan skabe følgeskab i dine initiativer og er professionel, åben og direkte i din kommunikation med andre. Du har gode relationelle kompetencer, der sikrer et godt samarbejde med alle samarbejdspartnere. Sammen med dine teamkoordinatorer sætter du fokus på at skabe et trygt, involverende og åbent arbejdsmiljø baseret på trivsel og motivation.
  • Du er visionær. Du kan tænke strategisk både kort- og langsigtet i forhold til ledelsesopgaven. Du driver forandrings- og forbedringsindsatserne med kreativitet og nysgerrighed. Du tænker i helhedsløsninger og tværfaglighed og kan med stor vedholdenhed føre opgaver helt i mål.
  • Du er handlekraftig og struktureret. Du skal arbejde med drift- og kapacitetsstyring ift. planlægningen af patientforløbene og medarbejderfremmødet, det er derfor vigtigt, at du har det helt store overblik, og at du hurtigt kan danne dig et billede af, hvilke indsatsområder der skal handles på her og nu, samt hvilke der kan udsættes. Du får tingene til at ske.
Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du have en bred erfaring indenfor det psykiatriske speciale samt dokumenteret ledelseserfaring f.eks. som afdelingssygeplejerske el.lign. Du har indsigt i kvalitetsudvikling, planlægning og ressourcestyring og har kendskab til psykiatriens forbedringsmetoder.

Du har en sygeplejefaglig eller anden relevant sundhedsfaglig baggrund og erfaring, suppleret med videreuddannelse på master- eller kandidatniveau.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Stillingen er til besættelse den 1. december 2020 eller efter aftale.


Vi glæder os til at høre fra dig

Vi tilbyder en spændende og udfordrende lederstilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig som leder samt rig mulighed for at få indflydelse på den ambulante psykiatris retning og udvikling.

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du også mere end velkommen til at kontakte udviklingschef Nanette Forner på 3018 3100 eller nanette.forner@regionh.dk

Søg via linket på siden senest d. 18. oktober 2020. Du bedes uploade CV og relevant dokumentation sammen med din ansøgning.

Vi forventer at afholde 1. samtaler d. 21. oktober og 2. samtaler d. 26. oktober 2020.


Om Psykiatrisk Center Amager

Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centeret har 9 døgnafsnit med i alt 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne, subspecialiserede sengeafsnit. Alle sengeafsnit har adresse på Digevej. Den ambulante behandling varetages på tre matrikler på hhv. Gammel Kongevej, Hans Bogbinders Allé og Digevej. Den ambulante behandling er organiseret i en række ambulante afsnit, herunder to FACT-ambulatorier, et OPUS-ambulatorium, Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, Psykoterapeutisk Ambulatorium, Gadeplansteam, Botilbudsteam og det regionale Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med dertilhørende uddannelses- og undervisningsaktiviteter samt en forskningsenhed.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.