Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær og handlekraftig direktør til Digitaliseringsstyrelsen

Vil du stå i spidsen for en central styrelse, der arbejder for en fremtidssikret, sammenhængende og digital offentlige sektor? Interesserer du dig for digital inklusion, brug af ny teknologi og AI samt at finde holdbare løsninger i et tværoffentligt samarbejde? Er det at motivere og inspirere andre gennem din ledelse en del af dit DNA? Så er du måske den nye direktør i Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen Danmark ligger i den internationale top, når det gælder offentlig digitalisering. Borgerens tillid til de offentlige myndigheder og samarbejdet på tværs af den offentlige sektor er grundlaget for, at det digitale Danmark fortsat er en succes. Digitaliseringsstyrelsen sætter retningen for digitalisering af den offentlige sektor, og vi står over for en række store og spændende opgaver i den kommende tid.

Digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark er drevet af et tæt og forpligtende samarbejde mellem stat, kommuner og regioner. Vi står overfor arbejdet med en ny fællesoffentlig digitaliseringsstrategi, som tegner visioner om og klare initiativer for, hvordan digitalisering, data og nye teknologier skal bruges aktivt til at løfte velfærden og styrke sammenhængen på tværs af den offentlige sektor. Vi fortsætter udviklingen af de digitale services og den underliggende infrastruktur som fx NemID og Digital Post. Det sker med et fortsat stort fokus på borgerne. Samtidig fremmer vi brugen af ny teknologi, hvor det er sikkert og giver værdi for borgerne. Vi skal sikre, at alle borgere er med, så de fortsat har tillid til de offentlige digitale løsninger.

Som direktør for Digitaliseringsstyrelsen kommer du til at stå i spidsen for en central styrelse med ca. 300 engagerede medarbejdere, og du bliver daglig leder for to vicedirektører og en teamleder. Direktionen har et velfungerende samarbejde, hvor der er fokus på både at kende detaljen og se helheden.

Om dig Vi søger en stærk direktør, som med drive og engagement kan videreudvikle arbejdet med at sætte retning for digitalisering af den danske offentlige sektor. Du er en motiverende leder, som kan tænke strategisk og visionært, og som forstår de udfordringer, der er forbundet med at skabe lokale forandringsprojekter i en politisk virkelighed.

Konkret forventer vi, at du

  • Har solid og bred ledelseserfaring på strategisk niveau
  • Har et stort drive for at forbedre den digitale offentlige sektor
  • Har omfattende erfaring med politikudvikling, implementering og drift
  • Har stor erfaring med håndtering af politiske processer tæt på regeringen
  • Har stærke analytiske og kommunikative evner
  • Har et stort netværk i den offentlige og private sektor og er dygtig til at vedligeholde og udvikle relationer samt håndtere interessenter
  • Brænder for organisationsudvikling
  • Er en holdspiller og kan drive en velfungerende organisation
  • Har en kandidatuddannelse.
Om os I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 300 dygtige medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet med at skabe et mere digitalt offentligt Danmark. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor høje ambitioner og et godt socialt fællesskab går hånd i hånd. Du kan læse mere om os og vores medarbejdere på www.digst.dk/job.

Digitaliseringsstyrelsen er en del af Finansministeriets koncern, der ud over Digitaliseringsstyrelsen består af departementet, Økonomistyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Ansættelsesvilkår Som direktør refererer du til departementschefen i Finansministeriet. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter principperne og rammerne i rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 3. Stillingen kan besættes på åremål efter overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef i Finansministeriets departement, Henrik Lund på tlf. 25 26 41 64, henlu@fm.dk, eller kontorchef i Koncern HR Caroline Kirk på tlf. 33 92 40 84, carki@oes.dk.

Ansøgning Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes via knappen "Søg stillingen" senest søndag den 22. november 2020 kl. 12:00.

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Du må være indstillet på at gennemgå en test som en del af ansættelsesforløbet.

Vi forventer at holde samtaler i uge 48 og 49, og vi håber at kunne byde vores nye direktør velkommen 1. februar 2021. Ansættelse skal forelægges regeringens ansættelsesudvalg, så du kan forvente en relativt lang rekrutteringsproces.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.