Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær og strategisk skoleleder til Skolen på Amagerbro

Genopslag

Hos Skolen på Amagerbro søger vi en ny skoleleder, som vil sætte en tydelig pædagogisk ramme for skolens udvikling. Vi ønsker os en karismatisk og visionær leder, der kan tage lederskabet og ejerskabet for skolens retning på sig. Her får du stor mulighed for at sætte et innovativt præg på skolens fremtid.


Vores kerneopgave er at skabe trivsel, tryghed og læring for den enkelte elev – i respekt for fællesskabet. Som vores nye leder bliver det dit ansvar at sikre, at vi løfter den opgave, og du skal være med til at understøtte og udvikle den faglige ledelse og udvikling på skolen.

En empatisk og synlig leder
Vi søger en empatisk, tillidsvækkende og synlig leder, som har lyst til at indgå i åben dialog med de mange parter, der har en interesse i skolens hverdag og udvikling. Det kræver, at du har stærke kommunikative evner og kan skabe god dialog med både skolebestyrelse, medarbejdere, forældre og elever. Vi håber desuden, at du har ambitioner, et højt energiniveau og en arbejdsglæde, der smitter.

For at løfte ledelsesopgaven skal du have relevant ledelsesuddannelse og solid ledererfaring fra en politisk styret organisation. Derudover skal du have blik for de administrative opgaver og kunne arbejde velbegrundet og strategisk med skolens ressourcer.

Vi ønsker os en leder, som har visioner for at videreudvikle skolen og skabe et trygt læringsmiljø præget af høj faglighed. Det kræver også, at du kan sætte tydelige mål og skabe struktur over processen, så visionerne bliver ført ud i virkeligheden. Du vil indimellem skulle træffe svære beslutninger, men en stor del af arbejdet skal også ske gennem et godt samarbejde med resten af ledelsesteamet.

En nyrenoveret og mangfoldig skole
Skolen på Amagerbro er netop blevet helhedsrenoveret, og den er bygget som en moderne tresporet skole. Den er placeret i Holmbladsgadekvarteret på Amagerbro og rummer dagligt 363 børn.

Vores skole har en herlig mangfoldighed. Vi har mange etniciteter samlet og ligger i et område med en bred vifte af kulturelle tilbud. Skolen på Amagerbro er med i en samlet helhedsplan, der arbejder med at skabe chancelighed for alle kvarterets børn, uanset social og etnisk baggrund.

Vi ønsker, at Skolen på Amagerbro bliver et naturligt valg for områdets børnefamilier. Du skal derfor have lyst til at skabe og vedholde det tætte samarbejde med daginstitutionerne i nærområdet.

Du bliver en del af et engageret ledelsesteam med en souschef, afdelingsleder og KKFO-leder. Derudover har vi en aktiv skolebestyrelse med engagerede forældre, og vi håber, du vil gribe og videreudvikle det konstruktive samarbejde med bestyrelsen.

Løn- og ansættelsesforhold 
Løn i henhold til gældende overenskomst og forhåndsaftale. Ansættelsesområdet er Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Ansættelse per 1. maj 2021.

Har vi fanget din interesse?
For yderligere information eller skolebesøg er du velkommen til at kontakte områdechef Svend Alleslev på 3366 7401 eller konstitueret skoleleder Line Sloth Andersen på 2490 5825.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 25. februar 2021
Ansættelsessamtaler afholdes den 3. marts og 9. marts.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.