Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær og værdiskabende afdelingsleder af HR-Konsulentafdelingen

 

 • Kan du sætte retning, så Svendborg Kommune til stadighed kan rekruttere, udvikle og fastholde kompetente medarbejdere og ledere?
   
 • Er du en synlig og relationel stærk leder med blik for både de tværgående løsninger og for fagområdernes forskelligheder.
   
 • Kan du skabe dit rum for indflydelse og sætte dig i spidsen for en kompetent afdeling, der understøtter og påvirker organisationen?
   
Så er du muligvis vores nye leder af HR-Konsulentafdelingen. Vi søger en dygtig, erfaren og visionær afdelingsleder, der vil være med til at lede og udvikle vores HR-Konsulentafdeling med blik for organisationens behov.

Som leder af HR-Konsulentafdelingen får du ansvaret for at løfte en bred palette af HR-opgaver af både strategisk og operationel karakter. Der er brug for, at du kan spille dig selv og din afdeling på banen i de tværgående, strategiske indsatser i tæt dialog med de øvrige afdelinger. Vi søger en leder, som nysgerrigt søger dén udvikling og samtidig har stor respekt for driften og dens mange detaljer med værdiskabende blik.
 
Hvem bliver du leder for:
HR-Konsulentafdelingen er en stabsafdeling, der har en central rolle i at sætte retning og sikre sammenhængskraft på tværs af kommunen. Det er afdelingens overordnede opgave at være understøttende for organisationen og være strategisk partner for direktionen.

Afdelingen arbejder bredt med HR-konsulentydelser – fra personalepolitisk og –juridisk rådgivning over arbejdsmiljø, strategisk kompetenceudvikling, ledelsesudvikling og intern kommunikation. HR-Konsulentafdelingen består af 7 specialiserede og selvstændige konsulenter. Afdelingen er meget velfungerende med erfarne og fagligt kompetente medarbejdere med høj social kapital og lavt sygefravær.
 
Din væsentligste rolle og opgaver:
Som leder af HR-Konsulentafdelingen skal du være strategisk tænkende og evne at omsætte strategi til praksis i forbindelse med afdelingens opgaveløsning. Du skal kunne sætte dig ind i afdelingens bidrag til organisationens mål – og have et udpræget blik for helheden og evne at bidrage til denne. 
 
Du indgår i et tæt samarbejde med chefer og ledere omkring implementering af HR-strategier og indsatser samt i sparring i konkrete sager med henblik på at understøtte og påvirke organisationens ledere.

Du er en anerkendende og stærk personaleleder, der evner at give plads til inddragelse og dialog, men også formår at vise retning og stå fast, når det er nødvendigt.
 
Forventninger til dig:
 • Du har den faglige indsigt og erfaring på HR-Konsulentafdelingens opgaveområde, der skal til for at kunne understøtte og påvirke afdelingen og organisationen.
   
 • Du har solid ledelseserfaring samt dokumenteret lederuddannelse, og du er interesseret i fortsat at udvikle dig som leder.
   
 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.
   
 • Du har erfaring med forhandlinger og ved hvad der skal til for at opnå det ”gode resultat”.
   
 • Du har erfaringer fra eller forståelse for en politisk styret organisation og kender de mekanismer der er i en stor og kompleks organisation
 
Vi forventer desuden, at:
 • Du er visionær og strategisk tænkende med blik for helheden - og for hvordan du kan spille din afdeling på banen i forhold til at bidrage til organisationens mål.
   
 • Du kan omsætte strategier til handling, og er tydelig og stærk i din kommunikation.
   
 • Du har fokus på kommunens værdier, herunder særligt at understøtte organisationens trivsel samt læring og udvikling.
   
 • Du står for ordentlighed, anerkendende og samskabende ledelsesstil.
   
 • Du er empatisk, troværdig samt god til at skabe relationer og til at samarbejde.
 
Se ”Stillingsprofil” for uddybende beskrivelse af opgaver og krav til kompetencer.
 
Formalia
Stillingen er en fuldtidsstilling og til besættelse pr. 1. januar 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af individuel kvalifikationsløn.

Ansøgningsfrist: torsdag den 29. oktober 2020.

Der afholdes 2 samtalerunder. Første samtalerunde forventes afholdt mandag den 9. november 2020. Anden samtalerunde forventes afholdt onsdag den 18. november 2020.

Mellem 1. og 2. samtalerunde vil der blive udarbejdet en personprofil. Personlig tilbagemelding på personprofil vil foregå torsdag den 12. november.
Der anvendes cases i rekrutteringsforløbet.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Jens Otto Kromann på telefon 24886222.
 

 
Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer, rigt foreningsliv, samt folkeskoler i top og med særligt fokus på bevægelse og sport. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 58.000 indbyggere Fyns anden største kommune.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.