Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær, strategisk og ambitiøs innovationschef søges til Aarhus Universitetshospital

Motiveres du af at stå i spidsen for at opbygge og lede den samlede innovationsindsats på Danmarks, for 13. år i træk, bedste hospital? Har du modet til at gå forrest og til at skabe rammerne? Trives du med flyvehøjde, frihed og opbakning til at løfte sundhedsinnovationen til højeste internationale niveau? Kan du skabe resultater gennem samarbejde med mange interessenter til gavn for patienterne? Vil du medvirke til at gøre det svære muligt?
Så bør du søge den nyoprettede stilling som innovationschef på Aarhus Universitetshospital.

Fremtidens Aarhus Universitetshospital
Aarhus Universitetshospital arbejder efter en udviklingsstrategi, så Aarhus Universitetshospital (AUH) også i fremtiden kan profilere sig som et stærkt og højtspecialiseret universitetshospital, der kan måle sig med de bedste hospitaler, nationalt og internationalt. Her uddanner, udvikler og støtter vi hinanden med fokus på forbedring og på at lære i praksis.

AUH er samlet i et nyt og ombygget hospitalsbyggeri. Disse rammer giver en unik mulighed for at udnytte nye, teknologiske investeringer og eksisterende ressourcer endnu bedre. Bl.a. til at skabe sammenhængende patientforløb og en høj patientoplevet kvalitet. De nye rammer inviterer til nye samarbejds- og organiseringsformer i dialog med patienten, pårørende og kolleger. Vi sætter patientens behov først og ser det hele menneske.

Hovedopgaven for innovationschefen er at favne det strategiske arbejde med innovation og skabe synlige effekter for patienter på regionalt, nationalt og internationalt niveau. Der skal være meget kortere vej fra ideudvikling til konkret værdi for patienten.

Derved kommer du som innovationschef til at gøre en stor forskel for borgeres liv og sundhed, og du understøtter vores ambition om, at borgerne hele livet skal være i de bedste hænder.

AUH har en stor og voksende forskningsaktivitet af høj, international standard, bl.a. som følge af et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Dette giver et godt miljø for nytænkning og et solidt fundament for at spotte, afprøve, omsætte og kommercialisere relevante forskningsresultater til produkter med henblik på at skabe vækst og udvikling.

På AUH er en stærk udviklingskultur, og der arbejdes med innovation mange steder i organisationen; specielt decentralt er der innovationstiltag på de fleste afdelinger. Dertil findes en række mindre funktioner i hospitalsstaben, der har opgaver med innovationsstøtte. Der er gjort indledende tanker om forskellige strukturer, men endelig organisering afventer den kommende innovationschef, der som en af sine første opgaver skal arbejde med organiseringen af innovation på AUH.

Entreprenant, inspirerende og netværksskabende innovationschef
Stillingen som innovationschef er særdeles central. Du refererer til Hospitalsledelsen, hvorfra der er en klar og tydelig opbakning til at samle og etablere den nye innovationsenhed. Du får ansvaret for at etablere et innovationsboard af interne og eksterne aktører, der er sparringspartner for og rådgiver Hospitalsledelsen omkring innovation, innovationsporteføljen og -samarbejder. Du medvirker til at løfte AUH yderligere, så AUH styrkes i sin internationale tilstedeværelse og anerkendelse. Du etablerer og involverer dig i relevante eksterne netværk, og du har en hovedopgave i at understøtte og stimulere de miljøer på AUH, der arbejder med innovation.

Forventningerne til innovationschefen er, at du

 • har en akademisk uddannelse og erfaring med ledelse og ledelse af innovation
  • Du kan dokumentere erfaring med sundhedsinnovation både på strategisk og operationelt niveau. Du har erfaring med sundhedsdomænet og har en dyb forståelse for hospitalets kerneopgave - eller er i stand til at tilegne dig denne på kort sigt
 • går forrest som leder, og sætter dig selv i spil
  • Det er afgørende, at du kan mobilisere et følgeskab hos Hospitalsledelsen, ved dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Samtidig skaber du plads og rum omkring dig, så andre aktører, interessenter og støttefunktioner uhindret og smidigt kan arbejde med innovation
 • er ualmindelig stærk i relationer og netværk
  • Du trives i en hverdag med bred kontakt til kolleger og fagligheder, med mange krav og forventninger, hvor du spiller en vigtig rolle i at sikre struktur og koordinering
 • kommunikerer tydeligt
  • Du kan invitere til samarbejde og dialog med aktører internt og eksternt
 • har erfaring med organisationsudvikling
  • Du kan lede forandringsprocesser, inspirere og skabe resultater. Du har respekt for, at kvaliteten skabes i mødet mellem det kliniske personale og patienten.

???????Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Aarhus Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere information
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst hospitalsdirektør Poul Blaabjerg på poul.blaabjerg@rm.dk eller på 5131 3506, lægefaglig direktør Jørgen Schøler Kristensen på joerkris@rm.dk eller på 2016 3201 eller partner i Genitor Trine Schandorff på ts@genitor.dk eller på 3141 0255.

På AUHs hjemmeside, kan du læse om AUH's organisationsopbygning, hospitalets grundfortælling mv.

Du skal stile ansøgning, CV og andre relevante bilag elektronisk til AUH's hospitalsledelse via linket i annoncen.

Ansættelsesproces
Ansøgningsfrist er den 9. april 2021.
Første ansættelsessamtale er den 14. april 2021. 
Anden ansættelsessamtale er den 23. april 2021.
Mellem første og anden ansættelsessamtale vil der blive gennemført personlighedstest.

Vi håber, at du kan tiltræde hurtigst muligt.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.