Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær uddannelseskonsulent med sygeplejefaglig baggrund og projektlederevner, Staben, Holbæk Sygehus

Vi søger en kollega med interesse i kompetenceudvikling af sundhedspersonale, som vil være med til den fortsatte udvikling af Sundhedsfagligt Læringscenter Holbæk. Du er en struktureret og selvstændig sygeplejerske fuld af energi, som har pædagogisk og administrativ erfaring og klar til, sammen med din kollega, at tage ansvar for uddannelsesområdet og stå i spidsen for et nyt regionalt projekt.

Afdelingen

Du får kontor i Sundhedsfagligt Læringscenter Holbæk (SLH). Rent organisatorisk hører afdelingen under Staben og du refererer til stabschefen. SLH er et helt afsnit i realistiske omgivelser med moderne simulationsudstyr, som står til rådighed i alle døgnets timer for sygehusets ansatte og studerende. Her kan man bl.a. træne i simulation, øve skopier og generelt træne sine færdigheder. SLH benyttes også til kompetencedage, som er et fast tilbagevendende tilbud til personalet på Holbæk Sygehus. Vi har mange visioner for det fremtidige SLH, som stadig er under opbygning, og som du vil være med til at bane vejen for.

Jobbet

I SLH har vi delt uddannelsesansvaret i hhv. det præ- og postgraduate område. Du får bl.a. ansvaret for det postgraduate område og din nærmeste kollega, som du deler kontor med, for det prægraduate. Sammen vil I også stå for den praktiske vedligeholdelse af SLH.

Udviklingen af SLH er en del af dit job. Du vil tage arbejdet som en sjov udfordring, være åben for ideer og fleksibel i dit ’græsrodsarbejde’ og indstillet på at vi lægger planerne, mens vi går. Dvs.: Der findes ikke en anvisning på opgaveløsningen - den skal findes kreativt i samspil med dine samarbejdspartnere. Selv har du det forkromede overblik og vil med positivt samarbejde styre projektet sikkert i mål.

En anden del af jobbet er som projektleder til et regionalt kompetenceudviklingsprojekt for sundhedspersonale, som vi kalder ’Skills Stations-projektet’. Her skal du være med til at tage beslutninger om projektet regionalt og samtidig være den lokale opbakning på egen matrikel til uddannelsesansvarlige m.m. I perioder foregår en del af arbejdet med møder rundt om i regionen, hvorfor det er en fordel, at du har kørekort. Bil kan lånes af sygehuset.

Derudover vil der forekomme en del ad hoc opgaver, som du forventes at varetage.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med gode kollegaer og sparringpartnere. Du får et arbejde med en høj grad af autonomi og mulighed for i høj grad selv at kunne påvirke dine arbejdsopgaver og præge fremtidens kompetenceudvikling for sundhedspersonale. Det bliver dit ansvar at stå for udvikling og afvikling af kursusvirksomhed i SLH og du bliver også en del af styregruppen for i SLH.

Opgaverne er mangfoldige og vi kan garantere at du her får brugt et bredt udvalg af dine kompetencer og erfaring inden for sygepleje, pædagogik, projektledelse, selvstændighed, kommunikation og meget mere.

Om dig

Vi forventer at du

  • er sygeplejerske med relevant videreuddannelse på kandidat eller masterniveau.

  • har mindst frem års bred klinisk erfaring

  • har pædagogiske færdigheder og erfaring

  • har indsigt i og erfaring med udviklings- og projektarbejde

  • har erfaring med uddannelsesplanlægning

Derudover evner du at inspirere, motivere og udvikle. Dine samarbejdsevner er veludviklede og du kan etablere og fastholde mange og forskelligartede samarbejdsrelationer. Du er visionær og udviklingsorienteret og som projektleder arbejder du struktureret, har et godt overblik og derudover organisatorisk forståelse.

Ansøgningsfrist 17. juni 2019 - samtaler 21. juni 2019.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Klinisk udviklingssygeplejerske, Akutafdelingen, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland

Sorø
Akutafdelingen modtager døgnet rundt akutte patienter til skadebehandling, vurdering og indlæggelse. Nogle patienter er i afdelingen i få timer, andre op til ca. 48 timer. Nogle af patienterne kommer på grund af alvorlig sygdom tilskadekomst, andre ...
Indrykket:10. maj 2020

Koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske (trisse) til Psykiatrisygehuset i Slagelse

Region Sjælland

Sorø
Kunne du tænke dig at være nøgleperson og fungere som rollemodel og sparringspartner for fem sengeafsnit hvor ikke to dage er ens i tæt samarbejde med afdelingssygeplejerskerne? Vi søger 1. august 2020 eller snarest en sygeplejerske gerne med psykia...
Indrykket:13. maj 2020

Uddannelsesstilling - vi har stadig to ledige pladser

Region Sjælland

Sorø
Om uddannelsesstillingen Du ansættes sammen med andre nyuddannede sygeplejersker, hvor I følges ad i hele forløbet over 3 måneder og 3 specialer. Du kommer til at få en unik mulighed for at opleve patienten i forskellige specialeforløb, som vil bibr...
Indrykket:15. maj 2020

Regional projektleder til projektet Skills Stations i Region Sjælland

Region Sjælland

Sorø
Vi søger en engageret og udviklingsorienteret regional projektleder med en indgående erfaring med Skills Stations. Du har en sundhedsfaglig baggrund og en pædagogisk videreuddannelse, samt både teoretisk og praktisk erfaring med projektledelse. Du b...
Indrykket:15. maj 2020

Sundhedsfaglig medarbejder og vikar til PsykInfo

Region Sjælland

Sorø
Motiverer det dig at være med til at skabe åbenhed og viden om psykisk sygdom og psykiatrien? Ønsker du at bruge din velfunderede psykiatriske faglighed til at rådgive regionens borgere, så de kommer godt videre? Ønsker du at bruge din viden til at ...
Indrykket:18. maj 2020