Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visitator, 35 timer ugentligt, søges til Glostrup Kommune, Center for Sundhed og Velfærd i Visitationen


Vi søger en visitator til at indgå i en udfordrende og omskiftelig hverdag, med høj grad af tværfagligt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Visitationen består af 5 medarbejdere, som visiterer til genoptræning, hjemmehjælp, aflastning, samt ældre- og plejeboliger. Vi indgår i forskellige tværgående opgaver blandt andet hjerneskadeteamet og har et stort samarbejde med de andre centre i kommunen fx Center for Social Service vedr. psykiatriske borgere.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team sammen med udredningsteamet, udskrivelseskoordinatorerne og uddannelsesenheden på ældreområdet.

I Glostrup Kommune har vi to overordnede og tværgående kerneopgaver mestring og udfoldelse, samtidig med, at vi prioriterer borgerinddragelse som en naturlig del af hverdagen.

I øjeblikket og ca. et år frem er vi i gang med implementering af Fælles Sprog 3 og nyt elektronisk omsorgssystem, CURA. Denne stilling er et vigtigt bidrag i forhold til hele implementeringen af CURA og du vil være en del af projektgruppen.

Om os:


 • Vi er seriøse og ambitiøse, hvor kerneopgaven kommer før alt andet.

 • Vi sætter en ære i at stille høje krav til hinanden og vores fælles forpligtigelse overfor kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

 • Om dine bidrag:

 • Du har gode kommunikative evner og en anerkendende tilgang.

 • Du er omhyggelig og gør dig umage.

 • Du er indstillet på at deltage i og bidrage til fortsat faglig og organisatorisk læring og udvikling.

 • Du sætter pris på direkte og konstruktiv ledelse og bidrager med professionelt følgeskab.

 • Du er åben, imødekommende og engageret og tænker så det knager.

 • Løn- og ansættelsesvilkår
  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Du skal fremvise straffeattest ved ansættelse.

  Vil du vide mere?
  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rehabiliteringschef Maybrith Gronemann tlf. 5054 1760 eller mail: maybrith.gronemann@glostrup.dk

  Ansættelsesproces
  Stillingen ønskes besat den 1. april 2018. Vi forventer at holde samtaler i uge 9.

  Din ansøgning inkl. relevante bilag sendes elektronisk.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her