Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visitator søges til vikariat i Visitationsenheden

Medarbejder til vikariat

Vi søger, grundet sygdom, hurtigst muligt 1 medarbejder til et vikariat, 32 t/uge. Vikariat udløber 30.8. 2018

Hvem er vi?
Vi er en både dynamisk, fagligt ambitiøs og meget social arbejdsplads. Vi tror på, at en rehabiliterende tilgang i mødet med borgerne snildt kan kombineres med en myndighedsfunktion. Vi er godt 35 ansatte og varetager blandt andet visitation til hjælpemidler, personlig pleje og praktisk hjælp.
Det ledige vikariat er i gruppen af visitatorer, der visiterer til personlig pleje og praktisk hjælp. Gruppen tæller i alt 15 ansatte, som er organiseret i tre mindre grupper og 2 udskrivningskoordinatorer.
Dine centrale opgaver vil blive sagsbehandling af ansøgninger om personlig pleje, praktisk hjælp, plejeboliger etc. Du vil komme til at samarbejde med kolleger på tværs af organisationen. Det vil især være i distrikterne om den del af myndighedsfunktionen som ligger dér, med kolleger fra andre forvaltninger, især Socialforvaltningen og med hjælpemiddelvisitatorerne.

Hvem er du?
Du er sundhedsuddannet som sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, SOSUassistent, eller har tilsvarende kompetencer. Du er beslutningsparat og kan kombinere dine faglige idealer med den praksis og lovgivning du møder. Du har måske erfaring som visitator. Men kørekort har du, og det er vigtigt at du har erfaring med NEXUS, som netop er blevet implementeret i Randers Kommune. Du trives med. at have en udadvendt og koordinerende rolle i en hverdag, som er dynamisk og med rigtig mange samarbejdspartnere.
Vi satser på at du er fagligt ambitiøs, og er på én gang både teamspiller og selvstændigt arbejdende. Du kan holde til at have mange bolde i luften uden at miste overblik. Og så er du ikke mindst optaget af den rehabiliterende tilgang til borgerne i Randers Kommune.

Vi tilbyder

  • et selvstændigt job med høj grad af ansvar og vid kompetence
  • sparring med engagerede kolleger
  • fleksible arbejdstider og selvtilrettelæggelse af arbejdsopgaver
  • et arbejdsfællesskab kendetegnet ved en uformel omgangstone, humør og sociale traditioner

Der vil blive indhentet straffeattest.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål (vi har dog lukket i påskedagene):
Line Folsgaard Petersen, Leder af Visitationsenheden, telefon 89 15 25 51 eller mobil 29 36 22 50 eller Karin Pindstrup Vinstrup, visitator, tlf. 89 15 25 82.

Ansøgning sendes elektronisk hurtigst muligt og senest den 22. april 2018. Tiltrædelse hurtigst muligt, du skal derfor være opmærksom på at vi afholder samtaler løbende. Du vil senest den 24. april 2018 få besked, om hvorvidt vi gerne vil invitere dig til en samtale, eller om stillingen er besat til anden side.

Vi vil opfordre dig til at kontakte os inden du sender en ansøgning.

Ansættelsesforhold
Tidsbegrænset deltidsstilling

Tiltrædelse
hurtigst muligt

Ansøgningsfrist
22.04.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Visitationsenheden, Regimentvej 10, indg. 16 F, 8930 Randers NØ

Kontaktperson
Line Folsgaard Petersen

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her