Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKAREN.DK søger en "Borebisse"

Vi søger for kunde en kvalitetsbevidst og omhyggelig medarbejder til styrbar underboring. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i 3 måneder med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden.

Jobbet:

Arbejdsopgaverne foregår i hele landet samt Nordtyskland og kan hovedsageligt opdeles i 3 kategorier:

  • Blanding af ”boremudder”
  • Afsøgning af terræn
  • Boring

Desuden vil der være praktiske opgaver som transport af materiel, opstilling, klargøring m.m. Man arbejder i små teams af minimum 2-3 personer med en 4-dages arbejdsuge fra mandag til torsdag, hvor man opholder sig på pladsen.

Kendskab til opgaverne er ikke et krav, men engagement og interesse for opgaverne er vigtigt.

Dine kompetencer:

Vi forestiller os, at du har en praktisk tilgang til arbejdet og er vant til at arbejde i det fri samt kan ”ligge ude” fra mandag til torsdag. Du er selvstændig og god til at kommunikere med dine kollegaer. Samarbejde og fælles indsats er vigtige nøgleord. Du har en god talforståelse, da opgaverne kræver en vis regne færdighed. Kørekort til lastvogn evt. med hænger er at fortrække pga. håndtering af det materiel, som bruges på pladsen.

Du tilbydes:

En stilling i et uformelt miljø med en afvekslende arbejdsdag, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt. Der arbejdes med frihed under ansvar, og man har stort fokus på engagement, fleksibilitet samt stabilitet. Lønnen modsvarer arbejdsopgaverne.

Ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Borebisse”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70201512 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-16.00. Opstart er hurtigst mulig, så send din ansøgning allerede i dag!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.