VKAREN.DK søger en morgenfrisk studiemedhjælper

Drømmer du om et spændende studiejob, hvor du har kontakt til mange forskellige mennesker?

VKAREN.DK er et vikar- og rekrutteringsbureau. Vi hjælper virksomheder i alle brancher med at finde de medarbejdere, de har brug for. Det kan være alt fra korte vikariater på en enkelt dag og til fastansættelser. Du bliver en del af vores stærke team af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, vi laver.

Jobbet:

Du bliver personaleassistent og du alene har ansvaret for at åbne kontoret om morgenen kl. 6.00. Dine primære arbejdsopgaver vil være at dække sygemeldinger samt ekstra behov for bemanding ved vores kunder. Dette gøres udelukkende telefonisk.

Derudover vil der være forskellige kontoropgaver samt lettere rengøring.

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og har et par år tilbage af din kandidat eller bachelor.

Mødetiden er kl. 6.00-9.00 2-3 gange ugentligt. Der vil forekomme ekstra timer i forbindelse med ferieperioder.

Vi forventer, at du:

  • Er fleksibel og pligtopfyldende
  • Er selvstændig, ansvarsbevidst og moden
  • Har flair for kommunikation og service
  • Arbejder meget struktureret
  • Har en positiv tilgang til tingene
  • Kan bevare overblikket, også når der er travlt
  • Har en god telefonstemme

Vi tilbyder:

Et spændende og selvstændigt studiejob. På kontoret har vi som regel meget travlt, men miljøet her er uformelt med en humoristisk omgangstone. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 19 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede.

Din ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Personaleassistent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Mai-Britt Bærentsen eller Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Erfaren Vinduespudser

STIGE VINDUESPOLERING ApS

Erfaren Vinduespudser (minimum 1års erfaring) Søges ! Til Erhverv og Privat vinduespolering i Odense og de omkring liggende kommuner. Erfaring med stige arbejde er en nødvendighed. Erfaring med rentvandssystem er en fordel. Vi tilbyder god løn og ar...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Vinduespolerer

Henrik´s Vinduespolering ogBlik v/Henrik Bussenius

Odense
Virksomheden tilbyder 3x8 timers arbejde pr. uge med mulighed for mere, som opgaverne kommer ind. Du skal være fleksibel med arbejdstid i forhold til vejrforhold og opgaver. Du skal være i fysisk god form og ikke lide af højdeskræk. Der arbejdes til...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Graver medhjælper til Haarby Kirke

HAARBY KIRKELØNNINGSKASSE

Middelfart
Gravermedhjælper søges til Haarby Kirke Gerne ufaglært, 37 timer ugentligt eller evt. deltids, fast ansættelse i perioden april til november måned. Løn efter gældende overenskomst. Nærmere oplysninger ved Graver Arne Bøje, tlf. 23258153 Ansøgning se...