Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKAREN.DK søger en produktionsmedarbejder til træindustrien

Vi søger for kunde i Herning, en medarbejder til en mindre produktion inden for træindustrien. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i 3 måneder med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden.

Jobbet:

Du får en alsidig hverdag, hvor du skal varetage flere funktioner, f.eks. småreparationer, slibning, oliering og foliering. Der kan eventuelt blive tale om truckkørsel og pakning til lageret.

Vi forventer:

Har du erfaring med træ, er det absolut en fordel, men ikke et krav. Det er derimod vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og en holdspiller. Du er god til at bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Desuden forventes det, at du er stabil og fleksibel med hensyn til arbejdstider og opgaver. Du taler og skriver dansk, og kan du begå dig på engelsk, er det en fordel.

Vi tilbyder:

En stilling i et uformelt miljø med mulighed for at præge din egen hverdag. Du vil få en afvekslende arbejdsdag, hvor dagene ikke er ens. På sigt vil der være mulighed for at få ansvaret for denne afdeling.

Ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder 1”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70201512 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-16.00. Opstart er hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.