Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKAREN.DK søger erfarne chauffører med ADR-bevis

Jobbet:

VKAREN.DK søger erfarne chauffører for større transportfirma, da virksomheden har travlt i Trekantområdet. Som udgangspunkt er der tale om vikariater på ca. 2 måneders varighed, men for de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende. Opstart er hurtigst mulig.

Du skal være fleksibel i forhold til mødetider, da der køres både dag, aften og nat, og der køres ud fra flere forskellige lokationer i Trekantområdet.

Vi forventer:

Det er et krav, at du har stort kørekort C, EU kvalifikationsbevis, elektronisk førerkort og ADR-bevis. Vi forventer, at du som minimum har et par års erfaring som chauffør. Det er vigtigt, at du har erfaring med mange forskellige typer af gods og er omstillingsparat, da du får en dynamisk og varieret hverdag.

Det er et krav, at du taler, læser og skriver dansk.

Din person:

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Dette er især vigtigt, når du møder ind om natten og selv har ansvaret for, at alt forløber efter planen. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods.

Vi tilbyder:

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge.

Din ansøgning:

Kan du opfylde ovenstående punkter, og er du interesseret i et vikariat som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Chauffør med ADR”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig Anne Gøtke på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage mellem 9.00-16.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.