Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKCONSULTING søger El-teknikere for Jorgensen Engineering A/S

Har du ambitioner om at arbejde i en international virksomhed, der udvikler avancerede løsninger til de store spillere i bl.a. fødevareindustrien? Og vil du være en del af en åben og positiv virksomhedskultur, hvor gode karrieremuligheder også kan rime på humor og godt fællesskab? 

Jobbet:

Du kommer til at indgå i tværfagligt samarbejde i en projektorienteret organisation, hvor du både arbejder selvstændigt og i teams, som enten el-tekniker eller teamleder. Du skal bl.a. varetage følgende opgaver:

  • Installation på maskinanlæg
  • Tavlemontage
  • Idriftsætning af anlæg
  • Fejlfinding
  • Koordinering med mekanisk team/programmør

?Vi forventer:

Du har en el-teknisk baggrund som Industrielektriker, Automatiktekniker el.lign. med forståelse og erfaring indenfor fødevareindustrien. Ideelt set har du flere års erfaring med montageopgaver indenfor fødevaremaskiner og gerne erfaring med elinstallation på maskiner og tavlebyg til maskinanlæg.

Du har kendskab til styringer indeholdende PLC’er, frekvensomformer, servoløsninger og pneumatik. Generelt har du et godt kendskab til sensorer.
Jobbet er rettet til produktionen, men vi ønsker, at du har mod på rejseaktivitet og vil være med til at sætte anlæggene op ude hos kunderne. Der vil forekomme ca. 60-80 rejsedage om året. Det kunderelaterede og internationale miljø fordrer derfor gode kommunikative evner på dansk og engelsk. Du har kørekort B, IT-kendskab på brugerniveau og gerne truckcertifikat.

Din profil:

Du har god energi, humor og et positivt sind. Du er en engageret teamplayer i de selvstyrende teams, men kan samtidig arbejde selvstændigt og tage initiativ. Du er fleksibel og villig til eventuelt rejsearbejde. Desuden er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst, problemknuser og har ordenssans i dit arbejde.

Vi tilbyder:

Hos Jorgensen Engineering A/S får du mulighed for at udvikle dig fagligt med alsidige og udfordrende arbejdsopgaver i en virksomhed, der er kendt for kvalitet og stabilitet. Du får dedikerede og loyale kolleger og bliver en del af et miljø, hvor man har en god og uformel omgangstone med hinanden og samarbejder med frihed under ansvar. Vi søger i alt 3 El-teknikere. Attraktiv løn tilbydes.

Din ansøgning:

Matcher du kvalifikationerne, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Al henvendelse skal ske til VKCONSULTING. Send CV og ansøgning til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”El-tekniker Jorgensen”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Virksomheden:

Jorgensen Engineering udvikler, producerer og markedsfører udstyr og komplette emballage håndteringssystemer for fødevare-, pet food og medicoindustrien. Jorgensen Engineering har i mange år været dominerende inden for branchen og har i de seneste år oplevet en kraftig vækst i såvel salget, som i antallet af medarbejdere. 80-90 % af salget sker uden for Danmark. Salget sker ved direkte kontakt til kunden eller via agenter world wide. Virksomheden tilbyder kundetilpassede løsninger - såvel enkeltmaskiner som færdige turn-key anlæg.

Se mere på www.jorgensen.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.