Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKCONSULTING søger en trailermekaniker/lastvognsmekaniker for IAT i Kolding

VKCONSULTING søger for IAT i Kolding, en medarbejder med hoved og hænder skruet rigtigt på. Optimalt har du en håndværksmæssig baggrund som lastbil- eller trailermekaniker, men har du en industriel teknisk baggrund eller arbejdet med hydraulik og elektronik, kan dette også være et udgangspunkt. Der er tale om en fast stilling med opstart snarest mulig, men vi venter gerne på den rette kandidat.

IAT er en familieejet virksomhed med base i Esbjerg og med afdelinger i Kolding og Polen. IAT Gruppen beskæftiger sig med diverse former for godstransport og spedition af industrigods samt havn & offshore aktiviteter. I afdelingen i Kolding tilbydes du en selvstændig og udfordrende stilling i en velfunderet og professionel virksomhed med ordnede forhold og frihed under ansvar.

Jobbet:

Din primære opgave er reparation og servicearbejde på trailere samt at gøre nye klar til driften.

Har du erfaring med nedenstående opgaver, er det naturligvis en stor fordel:

  • Opbygning, vedligehold og reparation af trailere
  • Svejseopgaver i tig og mag
  • Montage eller reparation af bremsesystemer EBS/ABS
  • Fejlfinding og programmering af elektronik
  • Montering og/eller reparation af pumpe og tankanlæg
  • Klargøring til syn
  • Hjul og dækskifte

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

Vi forventer:

Det vigtigste for os er din personlige profil. Du har gå på mod, kan bruge dine hænder og er ikke bange for at tage fat og blive beskidt. 

Du er arbejdsom og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du skal være fleksibel, og du værdsætter kvalitet i det arbejde, du udfører. Du taler, læser og forstår dansk og kan fremvise en straffeattest. Du har kørekort C/E og gerne truckcertifikat samt ADR bevis.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Der er stor fokus på sikkerhed og godt arbejdsmiljø.

Du kommer til at indgå i et team med topengagerede medarbejdere – dedikerede og gode kolleger.    

Din ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og ønsker, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”IAT”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Da virksomheden ønsker stillingen besat hurtigst muligt, indkalder vi løbende til samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning snarest.

Virksomheden:

IAT A/S blev etableret i 1931 og agerer globalt og lokalt, som foretrukken samarbejdspartner indenfor transport af farligt gods, logistik, skibsmægling samt servicering af energisektoren. Tanktransport, tørgodstransport, lagerhotel, overblik og logistik er kerneområderne for IAT. Virksomheden beskæftiger i alt 175 ansatte.

Se mere på www.iat.dk

Rekrutteringsprocessen varetages af VKCONSULTING – en del af VKAREN.DK

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 16 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønsker og behov er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.