Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKCONSULTING søger for Haarslev Industries A/S, to nye Master Data konsulenter til virksomhedens Master Data team

Jobbeskrivelse:

Haarslev Industries er ved at gennemføre flere optimeringsprojekter baseret på et nyt cloud ERP-system, Dynamics 365. Du kommer til at indgå i et team, der får ansvar for klargøring af masterdata til brug for flere af disse strategiske projekter. Stillingen er et vikariat på konsulent basis, med forventet afslutning august 2021.

Dine opgaver og ansvarsområder:

  • Analysere data for tekniske specifikationer på eksisterende produkter i ERP-systemet og gruppere disse til attributter, der entydigt kan beskrive specifikationer
  • Oprette Items / emner og produkter i ERP-systemet
  • Udtrække data, ensarte og vedligeholde stamdata skabeloner

Din profil:

Det er en fordel, hvis du har erfaring med Dynamics 365, Dynamics AX eller andre ERP-systemer samt viden om normer og standarder (ISO, DIN). Du har forståelse for håndtering af stamdata og kan skabe struktur og kvalitet i store mængder produkt data.  

Du har en relevant teknisk erfaring eller uddannelse - gerne som teknisk assistent, produktionsteknolog, indkøber, ingeniør eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international produktionsvirksomhed, og det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk. Du arbejder meget detaljeorienteret og struktureret og trives med selvstændige opgaver.

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed med mulighed for at præge din stilling og fremtid. Du kommer til at arbejde i et multikulturelt miljø i tæt samarbejde med konstruktion, fremstilling og indkøb samt med interne Dynamics 365 konsulenter. Du skal korrespondere med forskellige afdelinger, hvorfor det er vigtigt, at du er opsøgende, analytisk og lyttende. 

Ansøgning:

Hvis du ønsker at komme i betragtning til denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send venligst dit CV og en ansøgning til: vkconsulting@vkaren.dk. mrk.  ”Masterdata Konsulent” Vi behandler ansøgningerne løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. For yderligere information, kontakt Marlene Bak på 70 15 20 10.

Virksomheden:

Haarslev Industries, www.haarslev.com, is a dedicated process technology company, providing powerful solutions for the benefit of the global environment. We supply complete systems and equipment for the processing of animal by-products, domestic waste, sewage sludge, biofuels and by-products from food and beverage production. Haarslev Group has project and manufacturing sites in Denmark, Spain, Brazil, Germany, Turkey and China, as well as sales- and service locations in Norway, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, India, France and Russia. The Group is one of the leading process technology companies and has approx. 1.200 employees worldwide.

Rekrutteringsprocessen varetages af VKCONSULTING – en del af VKAREN.DK

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 16 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønsker og behov er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere www.vkconsulting.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.