VKCONSULTING søger for kunde på Midtfyn en erfaren regnskabsassistent

Brænder du for at arbejde med tal, og er du klar til at tage ansvar? Så har du her muligheden for at blive en del af en moderne og innovativ virksomhed, der samtidig vægter gamle dyder som ordentlighed og omhu højt.

Jobbet:

For kunde på Midtfyn søger vi en regnskabsassistent til at varetage diverse bogholderi- og regnskabsopgaver. Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med mulighed for fleksible mødetider. Opstart er hurtigst mulig, men vi venter gerne på den helt rigtige profil.

Opgaver:

  • Daglig bogføring af indbetalinger
  • Opfølgning på udestående, herunder administration af inkasso
  • Fakturering og kreditering af kunder
  • Rejseafregninger og afstemning heraf
  • Behandling af leverandørfaktura
  • Øvrige ad hoc opgaver

Vi forventer:

Du har en relevant uddannelse, erfaring med bogholderi og behersker de gængse regnskabsdiscipliner. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international orienteret produktionsvirksomhed, men ikke et krav. Vi forventer, at du har grundlæggende kendskab til IT og et eller flere ERP systemer samt Microsoft Office pakken, særligt Excel. Behersker du engelsk er det en fordel.

Din person:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver med et godt overblik og forståelse for at prioritere indsatsen. Din arbejdsstil er effektiv, og det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver. Det er vigtigt, at du er imødekommende, har drive og er serviceminded. Kvalitet i opgaverne og personlig integritet vægtes højt.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en økonomiafdeling i en spændende og velkonsolideret virksomhed, der er førende på det skandinaviske marked og desuden eksporterer til hele verden. Miljøet er kendetegnet ved en kultur, hvor der ligges vægt på erfaring, udvikling og viden baseret på åben kommunikation og frihed under ansvar. Du får naturligvis en grundig oplæring af dedikerede og dygtige kolleger. Virksomheden beskæftiger 180 ansatte og har flere afdelinger i udlandet.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send dit cv og en motiveret ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede alle hverdage på 70152010.

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kundens ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk    

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.