Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKST søger revisorassistentelever

Som elev i VKST får du grundig 2-årig uddannelse inden for økonomi og regnskab. En uddannelse du kan gøre brug af hele livet.

Vi deler elevperioden op i 4 halvårlige forløb, der alle har detaljerede planer for, hvad du skal nå inden for hvert halvår. Du vil blandt andet få en detaljeret indsigt i:

  • Bogføring
  • Bogføringssystemer
  • Administrative systemer
  • Årsregnskaber
  • Skatteregler samt regler for moms og afgifter 


Vi gennemfører opfølgningssamtale med dig efter hvert halvår. Som elev får du en mentor som også er revisorassistent. Mentoren guider dig gennem hele uddannelsesforløbet.

Du får spændende udfordringer

Der venter dig faglige og personlige udfordringer som revisorassistent elev i VKST. Vi lægger vægt på, at du har viljen, evnen og lysten til at lære noget. Du er positiv, mødestabil, imødekommende og kan lide at kommunikere med andre mennesker, samt er fleksibel og god til at samarbejde. 


Din baggrund

Vi forventer, at du har gennemført et merkantilt grundforløb med kontorelev som speciale; enten som HG, EUD, HGS, EUX eller HHX, HF, STX, eller højere uddannelse. Hvis du er over 25 år er der mulighed for at du kan blive voksenelev.

Kombination af skole og praktisk erfaring

Parallelt med praktikforløbet hos os følger du en række fag på handelsskolen. Se nærmere herom på din lokale handelsskole under uddannelsen Kontoruddannelse med specialer.


Når du er uddannet står dørene åbne

Efter endt forløb får du bevis på, at du har gennemført Kontoruddannelsen med speciale i Revision. Herefter kan du søge arbejde som revisorassistent hos os eller andre steder eller søge et job i en økonomifunktion. Hvis du har lyst til at læse videre, er uddannelsen et godt fundament for en HD uddannelse.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Vi søger elever til både vores afdelinger i Sorø og i Nykøbing F.

Forventet start den 1. august 2018. Send os en ansøgning inden den 30. april til hga@vkst.dk - vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til jobbet kan du også kontakte vicedirektør Henning Andersen på telefon 6155 7263.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her