Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VOKSENLÆRLING SOM KØLEMONTØR

Voksenlærling som kølemontør
Gerne med el-teknisk baggrund

 

Kunne du tænke dig en køleteknisk uddannelse, så er her chancen for at blive voksenlærling som kølemontør ved FinDan køle- og elteknik’s nordjyske afdeling i Gandrup. Kølemontøruddannelsen er en spændende uddannelse, hvor man både får en kølemontøruddannelse, lige såvel som man får et indgående kendskab til elektronik, PC m.m.

Der vil være tale om et varierende arbejde, under gode ansættelsesforhold. Arbejdsopgaverne er blandt andet montage- og serviceopgaver på alle typer køleanlæg og mest i dagligvarebutikker, storkøkkener samt industri- og procesanlæg.

Krav til kvalifikationer:

  • Gerne el-teknisk baggrund.
  • Du er engageret, stabil, fleksibel og med et godt humør.
  • Du er serviceminded og ansvarsbevidst.
  • Kan arbejde selvstændigt og bevarer overblikket, når det til tider går stærkt.
  • Du har kørekort B.

FinDan har eksisteret i mere end 30 år, med hovedsæde i Allingåbro på Djursland. Der har vores administration, salgs-, service- samt tekniske afdeling ligeledes til huse. Samlet råder huset over 20 medarbejdere.

 

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til mailen: service@findan-as.dk og mærk mailen med "Voksenlærling". Alle henvendelser behandles fortroligt. Du er velkommen til at henvende dig på mail ang. spørgsmål til stillingen.

Samtaler afholdes løbende. Vi forbeholder os derfor retten til at lukke stillingsopslaget, hvis den rette person findes. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.