Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VORES FLAGSKIBSRESTAURANT SUKAIBA SØGER DYGTIG OG ENGAGERET KØKKENCHEF

Er du vores nye kollega?

Er du handlekraftig, beslutsom og kan holde fokus i en hurtigt omskiftende hverdag? Så er du måske vores nye kollega.

 

Om jobbet?

SUKAIBA er AC Hotel Bella Skys gastronomiske stolthed. Restauranten har haft åbent i et år og har på den tid opnået fornem popularitet og anerkendelse.

Niveauet er højt, såvel som ambitionerne og tempoet. Vi ønsker at skille os ud og vi ønsker at være en restaurant med international klasse.

Sammen med dit team bliver det din opgave at leve op til de høje forventninger, leverer unikke madoplevelser for vores gæster og videreudvikle restauranten i samarbejde med resten af hotellets ledelsesgruppe.

Du vil få en stilling med plads til selvstændighed, hvor du forventes at medvirke til at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes.

Du bliver en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback og et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi udfordrer men også passer på hinanden.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der vil løbende blive afholdt jobsamtaler.

Løn efter kvalifikationer og start efter aftale.

 

Opgaver

Dine daglige opgaver vil blandt andet bestå i at:

  • Være ansvarlig for den daglige drift og opnåelse af resultater for restauranten
  • Fastholde og udvikle den høje produktkvalitet og fleksibilitet, som restauranten er kendt for
  • Yde ledelse, herunder motivation og udvikling af medarbejdere, samt fremme den ønskede fælles virksomhedskultur med fokus på koncernens kerneværdier
  • Stå for vagtplanering og uddelegering af opgaver
  • Deltage i alle køkkenets arbejdsområder
  • Sikre optimal ressourceudnyttelse gennem menuplanlægning, kalkulationer m.m.
  • Sikre en økonomisk velfunderet tilgang til opnåelse af afdelingens budget
  • Være i tæt kommunikation med de øvrige kolleger i huset samt leverandører
  • Opnå målsætninger inden for økonomi, personaletrivsel og gæstetilfredshed

 

Om dig

Vi søger en erfaren køkkenchef, der sammen med Restaurant Manageren og vores F&B Manager, kan forsætte den positive udvikling, som restauranten er i.

For at have succes i jobbet skal du, udover at være en dygtig kok, være en handlekraftig og beslutsom leder, som dine kolleger kan se op til og lære af.

Vores travle og omskiftelige hverdag giver os sjældent lang tid eller mange informationer, at træffe vores lederbeslutninger på. Vi forventer at du, med udgangspunkt i din erfaring, kan træffe de rette beslutninger hurtigt og, sammen med dit team, få dem eksekveret rettidigt.

 

Om virksomheden

På SUKAIBA bliver du en del af en restaurant med et højt fagligt niveau og du får del i at udvikle restauranten sammen med resten af hotellets ledelsesgruppe.

Som en del af AC Bella Sky vil du indgå i et unikt samarbejde med koncernen – BC Hospitality Group, som er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality.

I BC Hospitality Group A/S værdsætter vi mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering.

 

BC Hospitality Group, råder over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

BC Hospitality Group A/S beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere, hvoraf ca. 750 er fastansatte og har en årlig omsætning på lige knap 1 mia. kroner.

BC Hospitality Group A/S er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Virksomheden består af: Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største messe- og kongrescenter – Comwell Conference Center Copenhagen, Danmarks største konferencecenter – Crowne Plaza Copenhagen Towers, Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed – AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Nordens største designhotel – Marriott Copenhagen, et af Københavns bedst kendte, 5-stjernede hoteller – CIFF, Nordeuropas førende modemesse – CIFF Showrooms, Skandinaviens største modehus med permanente lejemål – International House, Bella Center Copenhagens kontorhotel, som udlejer kontorer fra 11 m2 til 300 m2.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.