Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vores kollega skal ud i den store verden, derfor søger vi nu lige netop dig der vil arbejde med børn og unge

Børne- og Ungeafsnittet søger en sygeplejerske der har lyst til, at blive en del af teamet – med mulighed for AKU (Ansvarlig Klinisk Underviser) funktion 16 t ud af de 33 t / ugentlig i skiftende vagter.

HVEM ER VI

Vi er en afdeling der modtager børn og unge i alderen fra 0 til 18 år i alle specialer, indenfor reumatologi har vi regionsfunktion. Vi har vores egen BørneAkutModtagelsen (BAM) som ligger i forbindelse med vores sengeafdeling.
Her modtager vi børn og unge der enten kommer med Ambulance, via lægevagten, egen læge, åben indlæggelser, skadestuen eller som selvhenvender.
Vi er et afsnit der har plads til 18 indlagte børn og unge i alle specialer, og der er altid en forælder eller en primær omsorgsperson medindlagt. Vi sætter sygeplejen højt, med fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge barn, den unge og deres familie.
Vi har vores egne speciallæger både i afsnittet og modtagelsen.
Vi har et tæt samarbejde med vores ambulatorium og neonatal afdeling.
Vi er en meget blandet gruppe af sygeplejersker med meget eller lidt mindre erfaring.
Vores værdier er:
• Vi vægter en god tone meget højt.
• Vi taler kun godt om og til hinanden.
• Vi vægter ærlighed og loyalitet højt.
Alle i vores afdeling incl. ledelsen er medspiller i vores daglig dag.
I Børne- og Ungeafsnittet er der aldrig to dage der er ens eller to patient forløb der er ens og vores børn / unge er ofte indlagte i kortere forløb. Vi har en høj faglig standard og arbejder hele tiden på, at blive bedre, derfor er vi netop startet på at arbejde med Skills stationer i pædiatrien. Vi har et godt samarbejde i afdelingen, både mono – og tværfagligt.
I Børne- og Ungeafsnittet er der udover sygeplejersker, en pædagog, en blækspruttedame, Legeheltene og De Danske hospitals klove ansat, og besøger os dagligt, de er alle med til ligesom du og gøre en forskel i børn /den unge og forældres liv.

HVEM ER DU SÅ

Vi søger en sygeplejerske der er nysgerrig, fordi du skal nemlig være nysgerrig på specialet, være glad for, at vidensdele, være social og tålmodig i din til- og omgang med kollegaer og patienter. Du skal kunne lide udfordringer og være hjælpsom overfor dine kollegaer.
Du skal kunne se dig selv arbejde i akutte uforudsete situationer og i en hverdag der ikke altid ligner dagen i går. Du skal have lyst til faglig udvikling.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.