Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Voxmeter A/S søger 2 juniorkonsulenter

Som vores nye juniorkonsulent, får du en masse spændende opgaver og en helt central placering i organisationen. Du bliver direktørens højre hånd. Får ansvaret for koordinering og eksekvering af et stort efterspurgt analyseområde. Og du vil være i tæt dialog med både kunder og kolleger.

Om Voxmeter
Voxmeter er en spændende, innovativ og sjov arbejdsplads i rivende udvikling. Vi har hovedsæde i København og afdelinger i Herning og Vietnam. På grund af et stigende antal faste kunder, har vi atter brug for flere konsulenter.

Siden 1997, har Voxmeter været førende indenfor samfunds- og markedsanalyser. I 2008, frigav Voxmeter IT-platformen Catglobe og forretningsløsningen CEM Intelligence. Og i dag er Voxmeter førende indenfor levering af digitale analyseløsninger. Voxmeters kunder spreder sig over private og offentlige virksomheder i Danmark og udlandet.

Den perfekte karrierevej 
Hvis din ambition er at høre til blandt de mest succesfulde seniorkonsulenter, er Voxmeter den helt ideelle virksomhed for dig. Vi har udklækket nogle af Danmarks dygtigste analysekonsulenter. Dette gør vi via intensiv oplæring i det faglige og teoretiske, synkront med det praktiske arbejde.

Som juniorkonsulent får du både en selvstændig og assisterende rolle. Du vil løbende skulle løse analyseopgaver, igangsætte projekter og levere rapporter. Du får løbende mere og mere ansvar og bliver med tiden oplært i alle arbejdsområder. Du forfremmes i takt med at du opbygger kompetence og autoritet. Typisk bliver man konsulent efter 1 til 2 år og seniorkonsulent efter 4 år. 

Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, vekslende mellem:

  • Analysefaglig rådgivning af og sparring med vores kunder
  • Relationsskabelse i forhold til nuværende og potentielle kunder
  • Tilbudsgivning
  • Udarbejdelse af undersøgelsesdesign og spørgeformer
  • Udarbejdelse af analyserapporter
  • Præsentationer

Velkommen i teamet
Du har sandsynligvis afsluttet en videregående uddannelse. Du elsker at koordinere opgaver med både kunder og kolleger. Du er også glad for de praktiske arbejdsopgaver, som du gerne påtager dig på eget initiativ, så snart det viser sig nødvendigt. Som persontype er du skarp, energisk og får et kick, når du skal løse mange opgaver samtidigt. Du udtrykker dig skarpt, både mundtligt og skriftligt.

Hvis du kan se det perfekte match, bydes du rigtig hjertelig velkommen af branchens dygtigste kolleger, som hver dag udgør en vigtig positiv forskel, både for vores kunder og vores samfund.

Praktiske oplysninger
Ansættelsesstart: Hurtigst muligt. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Hvis stillingsopslaget passer på dig, bedes du sende en ansøgning og dit CV til konsulent@voxmeter.dk.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Christian Stjer, tlf. 70 20 23 24.

Link til jobannonce: voxmeter.dk/juniorkonsulent-hos-voxmeter/

 

Voxmeter A/S beskæftiger 31 fastansatte medarbejdere samt 150 freelancere. Voxmeter har hovedkontor i København samt en afdeling i Herning og Vietnam. Derudover har Voxmeter tætte samarbejdspartnere i Danmark og udlandet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.