Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Voxmeter søger innovativ og alsidig multimedieperson/grafiker

Er du den knivskarpe multimedieperson, der både evner at håndtere grafik, layoutskabeloner, film, lyd, web og nyhedsbreve, vi søger?

Så har vi et spændende og alsidigt job, hvor du aldrig kommer til at kede dig!

 

Vi har valgt at insource vores grafik- og multimediearbejde, hvorfor vi søger en kapacitet, der evner ovenstående til fingerspidserne. En person vi kan sætte vor fulde lid til og som har kompetencerne til at udbygge området.

 

Din profil

Arbejdsomgaverne spænder bredt i forhold til optimering og vedligeholdelse på grafik- og multimediesiden, herunder blandt andet:

  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider
  • SEO
  • Udformning af demonstrationsfilm
  • Løbende layout til internt software
  • Udformning af grafikker, billeder og illustrationer til rapporter og nyhedsbreve
  • Udformning af skabeloner mv.


Det er altafgørende, at du behersker alle disse områder.

Er du den helt rette, tilbydes du et super interessant arbejde i en af Danmarks mest dynamiske og innovative virksomheder, som er i kraftig vækst.

 

Du vil skulle arbejde tæt sammen med selskabets salgsafdeling og forretningsudvikling.

 

Vores profil

Vi foretrækker langvarige kunderelationer og siger konsekvent nej til opgaver, hvor kunder ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi undgår misforståelser, fejl og overflødigt arbejde, fordi vi altid siger tingene som de er, både til kollegaer og kunder. Til gengæld er vi altid venlige, lyttende og sætter en dyd i at agere lynhurtigt på kunders forespørgsler. Læs mere om os på http://www.voxmeter.dk

Praktiske oplysninger
Vi vil være sikre på at finde den helt rigtige. Det forudsætter, at du finder ud af, at vores arbejdsplads er den rigtige, og vi skal finde ud af, at du kan opfylde vores behov. Derfor vil det være en fordel, hvis du har mulighed for at starte i praktik, gerne 8 uger.

 

Viser det sig at vi passer perfekt sammen, kan vi tilbyde fastansættelse og god løn.     
Ansættelsesstart: Hurtigst muligt eller senest marts 2018.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til produktionschef. Katrine Wind, tlf. 7020 2324.
Send din ansøgning til kw@voxmeter.dk

 

Voxmeter beskæftiger omkring 15 fastansatte medarbejdere samt 120 interviewere/researchere. Vi har hovedkontor i København samt et kontor i Herning. Derudover råder vi over en programmeringsafdeling i Vietnam. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatformen Catglobe.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Talentfuld grafiker søges!

TRAFFIC LAB ApS

København
Hos Traffic Lab ApS søger vi en dygtig grafiker til at gøre vores marketingkampagner og forskellige hjemmesider endnu skarpere og flottere visuelt. Vi søger en dygtig alsidig grafiker, som er fortrolig med sit håndværk og kan håndtere programmer som...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:7. oktober 2018