Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vrejlev-Hæstrup menighedsråd søger gartneriarbejder pr. 1/4-2020.

Stillingsopslag gartneriarbejder.

Vrejlev-Hæstrup menighedsråd søger gartneriarbejder pr. 1/4-2020.

Arbejds- og tjenestesteder er: kirkerne, kirkegårdene og præstegården i Vrejlev og Hæstrup sogne, i Hjørring Søndre Provsti.

Ansættelse sker under OAO-S fællesoverenskomst i henhold til organisationsaftale for landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere.

Aflønning sker efter basisløn 1. trin, og er pr. 31/3-2012 niveau 230.938 kr. årligt. Tillæg forhandles efter kvalifikationer.

Stillingen er tidsbegrænset sæsonansættelse i 8 måneder med 30 timer ugentlig, til fratrædelse pr. 30/11-2020.

Vi er pt. 6 ansatte på kirkegårdene til at varetage renholdelse at gravsteder, fællesarealer m.m. Vi udfører rengøring og vedligeholdelse af diverse bygninger og kirkerne, samt kirketjeneste. Der ud over er der præst, organist og kirkesanger vi har tæt samarbejde med. Vi lægger stor vægt på at have en positiv og engageret arbejdsplads, hvor kirkegårdenes renholdelsesstandard er helt i top.

Yderligere oplysninger kan findes på: www.vh-kirker.dk

Der er ingen særlige uddannelseskrav, men vi forventer du er positiv, og har flair for at omgås både brugere og kollegaer. Du skal ud over vedligeholdelse af gravsteder m.m. i eget område, indgå i afløsning af kirketjenesten, og dermed have forståelse for det tekniske i kirken i forhold til el, lyd og billede på brugerniveau.

Spørgsmål om stillingen kan rettes til kirkegårdsleder Jan Bjergene Christensen på tlf.: 98 98 83 60, eller e-mail: vrejlev.kirke@vh-kirker.dk.

Ansøgningsfristen er mandag den 17/2-2020.

Ansøgningen sendes til:
Vrejlev-Hæstrup kirkegårdskontor
Vrejlev Kirkevænge 1
9760 Vrå.

Eller på e-mail til: vrejlev.kirke@vh.kirker.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.