Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VUC Lyngby søger HF lærer til barselsvikariat i matematik

Vil du arbejde i et spændende uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og udvikling? Og har du lyst til at udfordre dig selv i en stilling, hvor den primære målgruppe er voksne mennesker mellem 18-25?

VUC Lyngby søger i perioden 1. august 2018 – 31. december 2018 en dygtig, engageret HF-lærer i matematik, da en af vores lærere går på barsel.

VUC Lyngby

Vi er et fleksibelt uddannelsescenter med ca. 120 ansatte, der udbyder undervisning på HF, GSK, AVU, FVU og OBU til ca. 1.700 kursister. Vi har en stærk teamstruktur, hvor du sammen med både erfarne og nyuddannede kolleger får mulighed for at skabe de bedste rammer for læring og faglig udvikling.

 

Del vores engagement

Vores målgruppe er primært i aldersgruppen 18-25 år. Det skaber et spændende og udfordrende voksenpædagogisk uddannelsesmiljø, der stiller krav til udvikling og kollegialt samarbejde. Vi har defineret vores egen pædagogiske profil, som tager afsæt i faglighed, åbenhed, samarbejde, engagement og anvendelsesorienteret undervisning. Du kan læse mere om os på vuclyngby.dk, herunder om vores uddannelsestilbud, pædagogiske profil og kodeks for god ledelse.

 

Motiverende menneskekender med relevant uddannelsesprofil

  • Du har en relevant universitetsuddannelse, der opfylder betingelserne for at kunne undervise i matematik
  • Du har lyst til at motivere og udfordre unge mennesker og videreudvikle et godt læringsmiljø
  • Du har stærke relationskompetencer og gennemslagskraft
  • Du er udviklingsorienteret på IT-området og andre områderHar du spørgsmål? Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

 Løn- og ansættelsesvilkår

  • Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Vicerektor Inge Voller ivo@vuclyngby.dk   

Kan du matche ovenstående profil, og har du lyst til et spændende job så søg stillingen ved at benytte dette link : https://www.gymnasiejob.dk/jobopslag/62110

 

Ansøgningsfrist: 21. maj 2018

Ansættelsessamtaler: Uge 22 og 23

Ansættelse: 1. august 2018

 

Vi glæder os til at høre fra dig


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her