Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VUC Syd søger en uddannelseschef

Er du strategisk og helhedstænkende? Har du erfaring med uddannelsesledelse og tilrettelæggelse - og dyb indsigt i voksenuddannelsesområdet? Så får du nu en unik mulighed for at være med til at gentænke voksenuddannelsestilbuddet i Sønderjylland.

VUC Syd søger med tiltrædelse 1. december 2020 en uddannelseschef til en nyoprettet stilling. Uddannelseschefen er leder for uddannelseslederne på hf, AVU, fvu og obu, for planlægningsenheden og for mentorindsatsen. Endelig refererer uddannelseschefen til skolens direktør og er en del af direktionen sammen med direktør og vicedirektør.

Stillingen stiller store krav til din viden om uddannelsesverdenen, og vi forventer, at du er nytænkende i forhold til voksenuddannelse, hvad enten den foregår som klasseundervisning, fjernundervisning eller som blended learning.

Du får ansvar for pædagogisk udvikling på tværs af uddannelsesområderne og for bæredygtig drift af vores uddannelser.

De juridiske rammer for uddannelserne er komplekse. Det er uddannelseschefens ansvar, at alle bekendtgørelsernes krav imødekommes på hele uddannelsesporteføljen.

En særdeles vigtig rolle for vores nye uddannelseschef bliver at udvikle vores uddannelsesudbud, så det modsvarer vores kursisters og aftageres behov; både i indhold og tilrettelæggelse. Udviklingen skal ske i et tæt samarbejde med både interne og eksterne aktører.

Det er vigtigt, at du kan sætte rammerne for opgaveløsningen på dine ansvarsområder og forstår, hvordan rammerne kan styrke medarbejdernes grundlag for at løse opgaverne i hverdagen.

Det er også centralt, at du har fokus på samarbejdet med vejledning og studieadministration med henblik på at sikre høj gennemførsel.   

Vi søger en uddannelseschef som:

  • har ledelseserfaring fra uddannelsessektoren
  • har stærke digitale kompetencer og forstår, hvordan det digitale kan styrke undervisningen
  • er pædagogisk inspirerende og har lyst til pædagogisk tænkning og tilrettelæggelse
  • har evnen til samarbejde med institutionens medarbejdere, herunder også pædagogisk råd og tillidsrepræsentanter, for at sikre kvalitet og ejerskab i forhold til både pædagogisk udvikling samt drift
  • har en bred og dyb forståelse for drift, økonomi og regnskab
  • har gode kommunikative evner
  • er igangsættende og har et stort drive
  • har stor lyst til et bredt samarbejde med institutionens eksterne samarbejdspartnere

Om VUC Syd
På VUC Syd vil du møde en mangfoldig gruppe af dygtige medarbejdere, der alle arbejder sammen på tværs for at gøre en forskel for elever og kursister. Vi er i en forandringsproces, hvor vi både arbejder med at udvikle det pædagogiske arbejde og med at sikre, at alle i VUC Syds dækningsområde får den voksenuddannelse, de har behov for. Vi har fokus på inddragelse af medarbejderne i processen, hvorfor du vil være med til at forme din nye arbejdsplads.

Send din ansøgning online
Vi passer godt på dine persondata. Derfor vil vi gerne modtage din ansøgning elektronisk via linket. Send din ansøgning senest søndag den 18. oktober 2020 kl. 12.00.

Vi afholder samtaler den 26. og 27. oktober på VUC Syds afdeling i Sønderborg. Afhængigt af situationen med COVID-19 kan det ske, at ansættelsessamtaler afholdes som virtuelle møder. Dette informerer vi om ved indkaldelse til ansættelsessamtale.

Løn og ansættelse efter cheflønsaftalen. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt.

VUC Syd opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør Bente Lyck-Damgaard på email: bld@vucsyd.dk eller tlf. 29 99 60 66.

 _____________________________________________________

VUC Syd er et innovativt uddannelsescenter for voksne og unge. Vi har undervisningssteder i Haderslev, Aabenraa, Tønder og Sønderborg samt e-læring. Læs mere om os på vucsyd.dk og på vuc.nu


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.