Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VUC Syd søger projektleder til hf FlowFactory

På VUC Syd udfordrer vi gerne den traditionelle opfattelse af skole. Vi vil udvikle måden, vi tænker skole, undervisning og læring på. Ud fra den tanke startede vi i 2016 hf FlowFactory, der er en projektorganiseret hf-uddannelse med det formål at uddanne unge, der vil være med til at forme fremtidens digitale løsninger og samfund.

Med tiltrædelse 1. august søger vi en projektleder til at drive og udvikle hf FlowFactory videre. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år.

På hf FlowFactory sker læring i samarbejde med vores p.t. 15 samarbejdsvirksomheder, der stiller virkelighedsnære udfordringer. Det er lige fra app-udvikling med Ideal Development til økologiske Gram Slot. Målet er, at eleverne opnår unikke kompetencer inden for digitalt iværksætteri og kreativ problemløsning.

Hf FlowFactory har til huse på Haderslev havn i en bygning med 1700 m2 kreativt læringsmiljø med workshopfaciliteter og innovationsrum.

Som projektleder kan du

  • mestre en frontløberrolle, hvor man hele tiden opdyrker og udvikler
  • kunne starte, beskrive, drive og afslutte processer
  • opsøge og dyrke interessante virksomheder med henblik på partnerskaber
  • opsøge viden om, hvordan der andre steder arbejdes projektorienteret.

Vores forventninger til dig

  • du er struktureret
  • du er empatisk og god til at skabe samarbejdsrelationer overalt i institutionen
  • du har gode kommunikationevner
  • du ser muligheder frem for begrænsninger.

Projektlederen af hf FlowFactory refererer til uddannelseslederen for hf i Haderslev.

Send din ansøgning via linket.

Vi modtager kun elektroniske ansøgninger, og vi skal have din ansøgning senest mandag den 23. april 2018 kl. 12. Vi afholder samtaler torsdag d. 26. april på VUC Syds afdeling i Haderslev. Stillingen er med tiltrædelse senest 1. august 2018 - gerne før.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør for uddannelser Susanne Fricke på email: sfr@vucsyd.dk eller tlf. 7361 3351 / 2179 5802.

----

VUC Syd er et innovativt uddannelsescenter for voksne og unge. Der er ansat ca. 300 medarbejdere, og ca. 8000 kursister er tilmeldt fag eller forløb ved VUC Syd. Vi har undervisningssteder i Haderslev, Aabenraa, Tønder og Sønderborg samt e-læring. VUC Syd er Apple Distinguished School og anvender kun iPads i undervisningen.
Se mere om os på vucsyd.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her