Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestue Corneliusmindevej søger en faglig pædagog på 32 timer

Vuggestue Corneliusmindevej er en charmerende ældre villa med mange små rum, skæve vinkler, kroge og trapper, samt en tilhørende børnehave. Vuggestuen er centralt beliggende i Tårnby kommune midt i villakvarterer. Vuggestuen og børnehaven er fysisk adskilt og der er en lille km mellem husene, men de er drevet af samme ledelse og pædagogiske retning. I vuggestuen er der 27 børn i alderen 0-3 år og i børnehaven 40 børn i alderen 3-6 år. Begge afdelinger bruger nærområdets mange faciliteter b.la. Naturskole, stranden, Blå base, den blå planet osv. I vuggestuens køkken bliver der tilberedt måltider af økologiske råvarer, hvor der er mulighed for, at børnene kan deltage i tilberedningen af måltidet samt skære frugt eller grøntsager.

I vuggestuen Corneliusmindevej arbejder vi målrettet med barnets nærmeste udviklingszone. Pædagogerne er bevidste om at skabe et trygt og omsorgsfuldt læringsmiljø med fokus på barnets deltagelse og barnets egne læringsprocesser.

Vi er en vuggestue, hvor der er plads til at tænke i udvikling for både børn og personale. Vi arbejder målrettet med lærerplaner og tænker udvikling, trivsel og dannelse ind i dagligdagens læringsmiljøer og i de tilrettelagte pædagogiske aktiviteter.

Vores pædagogik tager udgangspunkt i relationer, sociale fællesskaber og forældreinddragelse. Vi ved, at vi medvirker til det enkelte barns trivsel, læring, udvikling og dannelse, og derfor lægger vi vægt på nærværende voksne, der ser og har barnets ressourcer for øje. I vuggestueafdelingen har vi i flere år arbejdet med logbøger og blå kuffert som metode til forældreinddragelse. Denne metode ser vi som en vigtig værdi for et godt og gensidigt forældresamarbejde.

Vi søger en uddannet pædagog, som gerne har erfaring, og som kan bidrage med pædagogiske tiltag, faglige diskussioner og som brænder for at skabe gode betingelser for børnenes udvikling, læring, trivsel og dannelse. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidigt være en fagprofessionel samarbejdspartner. For os er det vigtigt, at du kan forholde dig fagligt og reflekterende over for både kollegaer, børn og forældre i alle situationer.

Vi forventer, at du:
 • Er uddannet pædagog og gerne har pædagogisk erfaring.
 • Er initiativrig og arbejder selvstændigt samt er en god samarbejdspartner.
 • Er omsorgsfuld med fokus på børneperspektivet og læringsmiljøer.
 • Kan indgå i udviklende faglige fællesskaber samt udvise samarbejdsevner.
 • Kan forholde dig reflekterende og konstruktivt til fagudviklingsprocesser og omsætte dette til fremadrettet kvalificering af det pædagogiske arbejde.

Vi kan tilbyde dig:
 • Samarbejde med børnehaven Tejn Allé, hvor der er 40 børn i alderen 3-6 år og 7 ansatte.
 • Et godt samarbejde med højt fagprofessionelt ansvar, stort engagement, plads til forskelligheder og godt humør.
 • Faglig udvikling i et fagprofessionel miljø.
 • Et uderum/inderum med plads til leg, udvikling, læring og dannelse.
 • Arbejde med læreplaner og Tårnby Kommunes indsatsområder.
 • Et arbejde i et miljø med æstetikken i højsæde, hvor vi vægter faglig udvikling.

Så søger du pædagogisk kvalitet, gode kolleger og et arbejde med indflydelse og gode rammer, så er vuggestuen Corneliusmindevej helt sikkert noget for dig.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om vuggestuen, er du velkommen til at ringe til leder Rie Hansen 24268990, eller komme på besøg og se vores institution.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.