Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestue pædagog søges til privat daginstitution i Silkeborg

Henvi Huset Funder-Lysbro er en spændende arbejdsplads i udvikling og et populært pasningstilbud. 

Da vi i den kommende tid, har stor tilgang af mange nye børn, søger vi, en uddannet pædagog til Skattekammeret.
Om du vil have 32 eller 37 timer eller et sted derimellem indretter vi os gerne efter. Det er vigtigt for os, at du også trives i din fritid og i dit privat/familie liv. 

Henvi Huset er en privat integreret daginstitution som åbnede sidst på året i 2018. Da vi er forholdvis nyåbnet, har vi stadig ting som vi skal gøre for første gang. Derfor vil du også få mulighed for at bidrage til udarbejdelse af struktur og pædagogiske tiltag til gavn for vores børn.

Lige nu har vi masser af plads til vores indmeldte 22 vuggestuebørn og 12 børnhavebørn men vi har mange børn på venteliste og kan hurtig blive en stor institution, da vi er normeret til 48 vuggestuebørn og 70 børnhavebørn.

Vi er i positiv udvikling og arbejder i den kommende tid på implementeringen af de nye styrkede læreplaner, og en fælles pædagogisk retning, med fokus på at højne den pædagogiske faglighed på tværs af huset, og sammen finde et solidt fagligt ståsted. Denne spændende udvikling vil du som vores nye pædagog blive en del af.  

Personalet er præget af en lyst og vilje til at justere og forbedre på de pædagogiske praksisser der allerede virker, og er åbne og refleksive i arbejdet med udviklingen af nye tiltag og praksisser. De siger ja til hinanden, er begejstrede for deres fag og børnene, og har nu brug for endnu en dygtig pædagog som kan bidrage til den positive udvikling.

Vi søger en pædagog som har lyst til at have medindflydelse på hverdagen og de pædagogiske aktiviteter. Du har drivkraft og overblik, så vi sammen sikre, at alle vores børn bliver så dygtige som de kan og at en vuggestue tid i Henvi Huset, giver livsglæde, godt selvværd og en robusthed i mødet med nye udfordringer. Kort sagt - alt det et vuggestuebarn har brug for i sit fremtidige børnehave, skole og voksen liv.  

Som pædagog... 

…må du gerne have flere års erfaring fra daginstitutionsområdet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med 0-2 års aldersgruppen, gerne med speciale fra seminariet.

Du har indblik i de nye styrkede lærerplaner. Du er robust, stabil og forandrings parat. Du skal også have et super godt overblik og være god til at strukturere og organisere dine timer, så alle børn hver dag oplever nærvær, omsorg og tryghed. 

Da vi er en privat institution skal du have særlig lyst og fokus på et godt forældresamarbejde. Du er hver dag, en af institutionens frontfigurer, når du dagligt møder vores forældre og børn, så du er altid venlig og imødekommende.

Henvi Huset er præget af en uformel omgangstone med ledelse i øjenhøjde, hvor succeser fejres og udfordringerne løses i fællesskab. Vi tror på, at det gode arbejdsmiljø fastholdes i kraft af medindflydelse, medansvar og godt humør. 

Er du klar til nye spændende udfordringer? 

Så send hurtigst muligt din ansøgning med relevante bilag senest d. 20 september til kontakt@henvihuset-funderlysbro.dk. 

Vi holder løbende samtaler men vi venter gerne på den rette. Du er også velkommen til at kontakte vores Daglige leder Nils Mathisen på telefon nr. 60 57 20 98 hvis du har spørgsmål inden du sender din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig og hvis du ikke høre fra os, er det fordi stillingen er besat 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.