Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestue pædagog til Børnehuset Kantatehuset

Pædagog til Børnehuset Kantatehuset.
 
Går du og drømmer om at arbejde i en lille hyggelig selvejende institution. Bålplads - tryghed og nærvær er nogle af vores nøglebegreber. Så læs videre her:
 
Vi søger en pædagog, der har lyst til at være en del af et team, som vægter både inde- og udeliv.
Stillingen er på 31 timer om ugen og er primært i vuggestuen.
Stillingen ønskes besat 1/11-2020 eller snarest derefter.
 
Kantatehuset er en selvejende institution og har driftsoverenskomst med Herlev kommune. I en selvejende institution er forældrebestyrelsen den øverste ledelse. Herudover er Kantatehuset medlem af Landsforeningen Danske Daginstitutioner - interesse og serviceorganisation for selvejende og private institutioner.
Vi er en lille integreret daginstitution, fordelt på en vuggestuegruppe på 10 børn og en børnehavegruppe på 24 børn. Huset rummer en gruppe engagerede medarbejdere, der alle er optagede af at skabe trygge og udviklende rammer for børn fra 0-6 år.
 
Vi arbejder ud fra den procesorienterede pædagogik, hvor børnene er aktive deltagere i de daglige gøremål. Vi tager udgangspunkt i inklusionen i vores pædagogiske planlægning, for derved at skabe de bedste læringsrum for alle.
Vi er 9 medarbejdere i Kantatehuset, fordelingen er 5 pædagoger (hvor den ene er stedfortræder og den anden er leder), 3 pædagogmedhjælpere, 1 køkkendame samt 2-3 fejepiger/drenge.
 
Vores forventninger til dig som ny kollega:
 

 • Du er uddannet pædagog og du er kompetent, nærværende og empatisk.
 • Du har mod på at være primusmotor med hensyn til arbejdet med ude liv og natur.
 • Du har mod på at være med til at præge musik og bevægelse.
 • Du har mod på og lysten til at arbejde målrettet og organiseret med trivsel, leg og læring med aldersgruppen 0-6 år.
 • Du nyder at være en del af et fagligt miljø, og vil gerne bidrage til fællesskabet med børn og kolleger.
 • Du vil med børnene i centrum, være med til at fortsætte den kurs vi har lagt, både i forhold til vores struktur og vores pædagogik, i stadig dialog med personale og forældre.
   
  Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.
  Ansættelse forudsætter desuden, at der indhentes tilfredsstillende udvidet offentlig straffeattest samt ren børneattest.
  Der vil være mulighed for at komme på besøg og få en rundvisning, dette kan aftales med Annette Møller-Lindgren på tlf. 44 52 59 05.
  Ansøgningsfrist d.18 oktober 2020. Samtaler afholdes d.22 oktober fra kl 12.30
   
   
Om Herlev

Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.
 
Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger. Vi skaber et Herlev i fremgang, som fortsat er præget af stærke fællesskabsinstitutioner, lokalt medansvar og aktiv deltagelse, hvor alle kan udfolde sig. Et Herlev, hvor de stærke vedbliver med at bidrage til at løfte de svage, og hvor progression for borgerne er fundamentet i vores tiltag og ydelser.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.