Vuggestuepædagog

Vuggestuepædagog  
 
Du kan nu blive en meget vigtig del af Daginstitution Munkebos liv og udvikling. Vi har brug for en vuggestuepædagog, som sammen med os vil være med til at gøre en forskel for børn, forældre og hinanden.  
 
Stillingen er på 37 timer og vi ønsker at du kan starte 1. april 2018, eller hurtigst muligt derefter.  
 
Vi er en integreret kommunal daginstitution som består af 3 børnehuse, med ca. 175 børn fra 0 – 5 år. Vi ligger midt i Munkebo by, og vores udeområder støder lige op til Munkebo Multipark.  
 
Vores vuggestue er placeret i Børnehuset Columbus og rummer 15 børn. Vi har fokus på tryghed og omsorg for den enkelte, og læring i et anerkendende fællesskab.  
 
I fællesskab vil vi gerne skabe en tryg og inspirerende hverdag for børnene. Vi ved at resultater ikke kommer af sig selv. Vi ønsker at du vil bringe din faglighed i spil, i det spændende arbejdsfelt, imellem det pædagogiske arbejde med børn, personalesamarbejdet og samarbejdet med forældrene.  
 
Vi har brug for:  
- At du lægger vægten på dialog, fællesskab og solidaritet  
- At du er et helhedstænkende menneske  
- At du kan balancere imellem empati og handlekraft  
- At du vil etablere et partnerskab med forældre om børns trivsel  
- At du sætter fokus på individets ressourcer, potentialer og styrker  
 
Du kan til gengæld regne med opbakning fra en dedikeret personalegruppe og en støttende ledelse  
 
Kerteminde Kommune har netop afsat midler til ny daginstitution i Munkebo. Vi sætter derfor gang i en spændende proces som skal munde ud i en færdig institution i 2020.  
 
Du vil møde en spændende arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for indflydelse på den kommende udvikling.  
Vi investerer i faglig udvikling og god trivsel og vi giver gode muligheder for personlig udvikling og læring.  
 
Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst og principper for ny løn. Så vil du være med til at skabe dit og vores drømmejob, så send os en ansøgning.  
 
Vil du vide mere om jobbet kan du kontakte Institutionsleder Jesper Hempler på tlf. 20762871.  
 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

30 timers pædagog til Lahns Børnecenter

Odense Kommune

En af vores pædagoger har søgt andre udfordringer, så derfor søger vi en ny. 30 timers pædagog fra 1. marts 2018 (eller snarest derefter). Om os Lahns Børnecenter er en selvejende institution med 63-73 livsglade og nysgerrige børn mellem 0-6 år. Vi ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ferritslev Friskole søger børnehaveklasseleder pr. 1. april 2018

FERRITSLEV FRISKOLE

Ferritslev Friskole søger en børnehaveklasseleder pr. 1. april 2018. Da vores dygtige børnehaveklasseleder gennem 32 år på Ferritslev Friskole, har valgt at gå på pension, søger vi nu hendes afløser. Ferritslev Friskole er en Grundtvig-Koldsk frisko...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Barselsvikar til Børnehuset Klatretræet - Herrested

Børnehuset Klatretræet

Faaborg-Midtfyn
1. april 2018 eller snarest derefter, søger vi en uddannet pædagog i et barselsvikariat. I perioden 1. april 2018 til 31. juli 2018 er stillingen på 37 timer pr. uge.I perioden 1. august 2018 til vikariatet afslutning ændres stillingen til 30 timer ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagog til SFO

OLLERUP FRISKOLE

Ollerup Friskole søger en pædagog eller en pædagogisk velfunderet medarbejder til vores SFO Ollerup Friskole søger pr. 1 4 - 2018 en pædagog til Ollerup Friskoles SFO. Stillingen er på 22 timer ugentligt i skolens SFO, og der vil være mulighed for a...