Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestuepædagog med souschef funktion søges til Solhuset

Vi søger en faglig stærk souschef med gode relationelle kompetencer.

Solhuset er en selvejende integreret institution i Hørsholm med fokus på klima, miljø og energi i børnehøjde. Den grønne profil kan mærkes i det pædagogiske arbejde i hverdagen, hvor det vægtes højt, at børnene lærer at tage hensyn til både naturen og hinanden. Som en del af ledelsesteamet i Solhuset skal du, i samarbejde med medarbejdergruppen og forældrebestyrelsen, videreudvikle Solhuset som klimavenlig daginstitution, og sætte større fokus på blandt andet natur og udeliv i det pædagogiske arbejde.

Solhusets kerneopgave er at skabe trygge rammer om et godt børneliv, hvor omsorg og nærværende voksne støtter alle børns udvikling og trivsel gennem leg og meningsgivende fællesskaber. Alle forældre og medarbejdere bakker op og arbejder sammen om at løfte kerneopgaven.

Kort om stillingen
Vi søger en souschef, der med høj faglighed kan bidrage til at løfte den pædagogiske kvalitet i hverdagen, og være med til at sikre, at børnene i Solhuset trives, lærer og udvikler sig. Du skal i samarbejde med ledelsesteamet stå i spidsen for en samlet pædagogisk retning, hvor en vigtig og stor opgave er at implementere den styrkede læreplan. Du skal også være med til at udvikle gode og inspirerende lege- og læringsmiljøer for alle børn i Solhuset.
Souschef funktionen er koblet til en pædagogstilling i vuggestueteamet og består af ca. 7 timers ledelse om ugen og 30 timer på børn.

Faglige og personlige kompetencer
Vi søger en souschef, der står på et solidt fagligt fundament, og som kan være et pædagogisk fyrtårn for medarbejdergruppen. Som souschef i Solhuset skal du være nytænkende, have blik for udviklingen på dagtilbudsområdet samt være motiveret for at implementere den styrkede læreplan i den pædagogiske praksis. Du skal være en synlig og involverende sparringspartner, der kan bidrage til at samle medarbejdergruppen om en fælles pædagogisk retning. Derudover skal du have stor erfaring og interesse i vuggestuepædagogik og i det lille barns udvikling, læreprocesser og kommunikation.
Derudover søger vi en souschef, som:

  • Har en relevant faglig uddannelse
  • Har stærke samarbejdsevner og gode kommunikative evner
  • Har en anerkendende og inkluderende tilgang
  • Har flair og lyst til personaleledelse
  • Har et stort overblik og kan strukturere sin egne og andres opgaver

Kort om institutionen
I Solhuset er der 107 børn i alderen 0-6 år, som er fordelt på 2 vuggestuegrupper, 1 mellemgruppe og 4 børnehavegrupper. Solhuset blev bygget i 2011 i samarbejde med VELUX med en ambition om at skabe en daginstitution, hvor børn lærer i samspil med naturen i en bygning, der har positiv indvirkning på miljøet. Bland andet producerer Solhuset elektricitet ved hjælp af 250 kvadratmeter store solceller på taget. Solhusets fysiske rammer er lyse og indbydende, og huset er indrettet som en lille by med små gader og torve. Solhuset har en dejlig stor legeplads med plads til aktiviteter til både store og små.

Mere viden
Stillingen ønskes besat 1. august, senest 1.september 2020.

Ansættelsessamtaler holdes løbende.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte leder Louise Jeppesen.

Ansættelses- og lønvilkår fastsættes i henhold til gældende aftaler samt faglige og personlige kompetencer.

Søg sådan
Ansøgningsfristen er 3. juli 2020

Brug knappen til højre for at søge stillingen. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.