Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestuepædagog med stor interesse for sproglige læringsmiljøer til Olympia

Olympia søger en vuggestuepædagog med bevidsthed omkring vigtigheden af børns sprogudvikling og legens betydning.

”Hos os er der plads til de vilde lege og til at spille høj musik. Legepladsen er et fantastisk oplevelsesrum med træer, buske, blomster og græs. Her er så mange forskellige sanseindtryk for et vuggestuebarn. De kan gå opdagelse, være i, og lære i naturen lige udenfor døren.” Citat fra en pædagog i Olympia.

”Olympia er et hus, hvor vi inspireres og udvikler fagligheden i fællesskab. Det skaber en god stemning i hele huset.” Citat fra Pernille, pædagog i Olympia.

Kære kommende kollega
Har du mange års erfaring som pædagog, eller er du lige blevet færdig med studiet? For os er det ikke et must med erfaring men vigtigt, at du har lyst til at arbejde med børns lege- og sprogudvikling.

Du skal være interesseret i at arbejde i en vuggestue med høj kvalitet. Du skal kunne reflektere over din egen praksis – også sammen med dine kolleger. Du skal have kendskab til vigtigheden af at skabe meningsfyldte fællesskaber for alle børn fx gennem personalets positionering og husets fysiske indretning.

Vi søger en pædagog, som forstår vigtigheden af at skille det personlige fra det faglige, og som ønsker at være en del af vores arbejdsfællesskab.

“I Olympia har vi fokus på arbejdsfællesskabet, og vi arbejder målrettet med at finde den bedste struktur for huset i et anerkendende samarbejde ledelse og personale imellem.” Citat TR i Olympia.

En dagligdag med både rutiner og spændende projekter med det enkelte barn i fokus
I din nye hverdag hos os, skal du være med til at arbejde med børn i små grupper, så vi sammen skaber de bedste betingelser for relationer mellem barn/voksen og barn/barn.

Vi forsøger altid at skabe tid og rum med så meget ”du og jeg tid” som overhovedet muligt.

Vi er en personalegruppe med fokus på børneperspektivet og som følger børnenes initiativer. Det, mener vi, er vigtigt for børnenes selvbestemmelse. Du skal derfor være med til at tænke hverdagsrutiner til fulde, så vores sproglige arbejde bliver en naturlig del af hverdagen.

I det hele taget har vi her i Olympia et dynamisk læringsmiljø. Det betyder, at vi er bevidste om, at alle elementer i løbet af dagen, er en potentiel pædagogisk aktivitet, og at læring og udvikling sker i en vekslen mellem planlagte aktiviteter, hverdagsrutiner, børnenes leg og spontant opstået situationer.

I Olympia er vi i den spæde start i arbejdet med Sprogtrappen. Sprogtrappen er et pædagogisk vurderingsredskab for vuggestuebørn. Vi ser den som et fantastisk redskab til ikke kun at se på børnenes sprog generelt, men også at se på deres legeudvikling, deres relationer og sociale samspil. 

Lidt om os
Vi er en nyere vuggestue, der åbnede i november 2018, og vi er i fuld gang med at få vores pædagogiske grundlag implementeret både på skrift og i vores pædagogiske arbejde. Den styrkede pædagogiske læreplan er endnu ikke fuldt gennemarbejdet.

På vores pædagogiske dag i marts skal vi arbejde med den sidste del – de seks læreplanstemaer.

På vores p-møder arbejder vi bl.a. målrettet med praksisfortællinger, med blik for ”gør vi det, som vi skriver, vi gør?”. Det er vigtigt for os, at vores pædagogiske grundlag ikke bare er noget, som står på et stykke papir, men noget som vi fører ud i praksis.

Vi er en personalegruppe, som kan lide at være sammen, og som sammen vil have den bedste vuggestue, med den bedste udvikling, trivsel, læring og dannelse for alle børnene.

Vores forældresamarbejde er fundamentalt for os. Den bedste udvikling for det enkelte barn forudsætter en åben og ærlig dialog med forældrene. Dette skal du være enig med os i og gerne have erfaring med.

”Vi er enormt glade for at have vores datter i Olympia. Vi oplever et nærværende, initiativrigt, kompetent og imødekommende personale, der ser børnene som gruppe og som enkeltindivider og gør deres yderste for at give dem en god hverdag og hjælpe dem på vej i deres udvikling.” Citat forældre i Olympia.

Vil du vide mere os
Vi kunne fortælle meget mere om os selv, så derfor vil gerne vise dig rundt i institutionen og uddybe, hvis du har brug for det.

Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside http://olympia.kbhbarn.kk.dk/. Her kan du også læse vores læreplaner og tilsynsrapporter.

Yderligere oplysninger
Ring til os og aftal tid for et besøg til pædagogisk leder Lene Halmø på 6169 5524. Læg en besked, hvis der ikke bliver svaret. Så vil du blive ringet op. Du kan også ringe til huset og spørge efter Louise, som er pædagog på stuen med den ledige stilling, på 3366 6420.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse er 34-37 timer om ugen med start 1. april eller snarest muligt – vi venter gerne på den rette. 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Som led i ansættelsesprocessen vil der blive indhentet referencer, samtykke til udvidet referencer samt børne- og straffeattest. 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Med venlig hilsen Olympias 48 børn, syv pædagoger, fire medhjælpere og den pædagogiske leder.

Søg via nedenstående link senest søndag den 28. februar 2021
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

 

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.