Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestuepædagog søges til Børnehuset Bøgely med skov i baghaven

Børnehuset Bøgely søger en pædagog 32 timer ugentligt, med primær tilknytning til vuggestuen pr. 01.05 2018 eller snarest muligt.
 
Hvem er vi:

Høj faglighed
Børnenes læring og trivsel er i centrum i Børnehuset Bøgely. Derfor tilbyder vi børnene et fleksibelt og rigt læringsmiljø. Vi udvikler kontinuerligt pædagogikken, og er særligt optaget af at skabe nogle optimale lærings betingelser for alle børn. Vi forventer, at du ønsker at være medudvikler af vuggestuepædagogikken og har kendskab til forældresamarbejdet.
 
Anerkendelse og inklusion
I Børnehuset Bøgely er vi optaget af at skabe et anerkendende og inkluderende læringsmiljø. Vores mål er, at alle børn skal trives og udvikle sig ud fra deres individuelle forudsætninger. Vi arbejder på at styrke og støtte børnenes venskaber og trivsel i fællesskabet. Vi forventer derfor, at anerkendelse og inklusion er et fundament i din faglighed, og at du er rutineret i at redegøre for dine faglige betragtninger og beslutninger.
 
Krop og bevægelse
Vi ønsker i den kommende tid et særligt fokus på udvikling af børnenes motoriske udvikling. Derfor vil det være en fordel, hvis du brænder for at skabe bevægelse også med de mindste.  
 
Pædagogisk IT
Vi er en del af et forskningsprojekt, hvor vi inddrager pædagogisk it i forhold til at understøtte de pædagogiske læreplaner. Hvis du brænder for at inddrage pædagogisk it, har du gode muligheder for at være medudvikler af dette i vores vuggestueafdeling.

Fakta
Børnehuset Bøgely er et integreret dagtilbud 0- 6 år med 30 vuggestuebørn og 74 børnehavebørn, beliggende i Hareskovby.  Vi er et ud af syv dagtilbud, som er organiseret i områdeinstitutionen Sydøst i Furesø kommune. 

Vi forventer at du:
  

  • Er uddannet pædagog.
  • Kan arbejde såvel selvstændigt som i team.
  • Ønsker at udvikle vuggestuepædagogikken og brænder for arbejdet med vuggestuebørn.
  • Har kendskab til og engagement i at arbejde med børns motoriske samt sansemotoriske udvikling.
  • Har kendskab eller lysten til at integrer pædagogisk IT og Sience i det pædagogiske læringsmiljø.
  • Er i stand til at etablere og vedligeholde gode samarbejdsrelationer til kollegaer og forældre.
  • Har gode kommunikative kompetencer både mundtligt og skriftligt.
 
Løn ifølge gældende overenskomst.

Er du interesseret i, at vide mere, så kontakt venligst daglig leder Heidi Ingemann Jensen på tlf.72 16 52 34 eller på 72 35 82 20, E-mail: heij@furesoe.dk
 
Ansøgningsfrist den 17.04.2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her