Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vuggestuepædagog til Børnehuset Det Røde Hjørne

I Det Røde Hjørne vil du få mulighed for at bidrage til udvikling af pædagogik, rutiner, kultur og traditioner 
 
Det Røde Hjørne søger en vuggestuepædagog på 34 timer om ugen fra 1.april 2018.  
 
Vores enhed er en fem år gammel spændende integreret institution med seks vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper, der ligger først på Amager tæt på Amager Fælled, strand og et rigt udvalg af rekreative områder og gode legepladser.  
 
Om dig
Vi søger en kollega med stærk faglig kompetence, der besidder et godt overblik, og som med hjertevarme vil arbejde anerkendende med både børn, kolleger og ledelse. Du er i stand til at skabe positiv kontakt og danne tætte relationer til børnene, og du vægter grin og kram højt – også når vi har travlt. Du skal have lyst til, sammen med os, at skabe en god stemning på stuen samt i resten af huset.  
 
Som vores kommende kollega kan og vil du, aktivt bidrage til et sundt og positivt arbejdsmiljø, og du vedkender dig MED-aftalen for ansatte i Københavns kommune. Både i enhed og klynge arbejder vi med, at udvikle tydelige retningslinjer for vores arbejdsfællesskab, for at opnå fælles forståelse af kerneopgaven, da det har stor betydning for personalets trivsel og arbejdsglæde.   
 
Om os
Hver uge udarbejder alle stuer ugeplaner for de pædagogiske aktiviteter, og vi arbejder med struktur og forudsigelighed, da det har betydning for børnenes tryghedsfølelse. Stuerne har et tæt dagligt tvillingesamarbejde, og vi hjælper hinanden på tværs i huset, når der er brug for det.  
Vores enhed er i bevægelse og udvikling, vi sætter fagligheden højt, og vi arbejder med at styrke arbejdsfællesskabet inden for rammer, der ofte forandrer sig.
 
Vi kan tilbyde:  
  • 160 aktive og glade børn  
  • en kompetent og faglig dygtig personalegruppe bredt sammensat af forskellige professioner, som styrker og udvikler børnehusets profil
  • et hus, som har fokus på trivsel og arbejdsglæde  
  • en anerkendende ledelse  
  • en anerkendende pædagogik  
  • et hus i udvikling  
Vi forventer, at du:  
  • udviser initiativ og kreativitet og er i stand til at reflektere over egen og andres praksis  
  • er kærlig, omsorgsfuld, nærværende og professionel  
  • trives både indenfor og udendørs – i al slags vejr  
  • arbejder for et positivt og tæt forældrepartnerskab  
Yderligere information
Løn efter gældende overenskomst.
 
Kan du se dig selv i vores hus, vil vi meget gerne høre fra dig.
Du kan læse mere på vores hjemmeside: https://detroedehjoerne.kbhbarn.kk.dk/FrontEnd.aspx?id=626330 eller du kan kontakte leder Astrid Lill Kjeldsen på 2329 9313.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her